29/03/2024

Έκτακτες… φήμες: Diaz VS Bisping!

Απανωτά δημοσιεύματα χθες το βράδυ ανέφεραν πως το UFC έχει έρθει σε συμφωνία με τον Nick Diaz ώστε να είναι αυτός που θα διεκδικήσει τη ζώνη της middleweight κατηγορίας από τον πρωταθλητή Michael Bisping.

Καμία επίσημη τοποθέτηση δεν έχει κάνει ο οργανισμός μέχρι στιγμής.

Όπως διαβάζουμε σε διάφορα Μέσα ο Nick είναι έτοιμος να μπει και πάλι στο κλουβί και το UFC θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει ζώνη με το… καλημέρα στο επικείμενο event του Τορόντο στις 10 Δεκεμβρίου!

Καλό σαν ιδέα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Diaz διεκδίκηση τίτλο στο UFC δύο φορές, αλλά έπεσε πάνω σε… βουνά όπως ήταν οι Condit και GSP στα καλά τους.

Βέβαια, υπάρχουν και μερικά μαύρα σημεία και παραφωνίες στην όλη υπόθεση καθότι ο Bisping είναι αρκετά τραυματισμένος ακόμη μετά τον αγώνα με τον Henderson ενώ ο Diaz οφείλει να πληρώσει πρόστιμο στην Αθλητική Επιτροπή ένα ποσό της τάξεως των 70.000 δολαρίων! Το τελευταίο λύνεται πάντως τόσο από το UFC όσο και από τον μικρό αδερφό που έχει γεμάτες τις τσέπες του από τα παιχνίδια με τον Conor.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο κύριοι έχουν παρελθόν μεταξύ τους με προκλήσεις και… βρισιές που δυστυχώς για τους φαν δεν κατέληξαν ποτέ σε αγώνα εντός του κλουβιού, αλλά κυρίως στα social media και τις κάμερες.