19/04/2024

Έκπληξη με νέο συμβόλαιο σε Sabriye Sengul κι άλλες τέσσερις στο Bellator

Η Flyweight κατηγορία διαμορφώνεται στο Bellator με το promotion να κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες έξι αθλήτριες μέσα σε μία εβδομάδα!


Εκτός της Valérie Létourneau που είναι το μεγάλο μπαμ του promotion καθώς προέρχεται από το UFC, η γνωστή στο Ελληνικό κοινό Sarbiye Sengul που πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει από την Μαρία Σεμερτζόγλου σε αγώνα πυγμαχίας, στην χώρα μας, υπέγραψε στο Bellator.

H Τουρκάλα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου Survivor και ανήκει μέσα στην λίστα που ανακοίνωσε το Bellator για τα επόμενο event μαζί με Alejandra Lara (6-1),, Kristi Lopez (2-0), Na Liang (6-0) and Juliana Velasquez (5-0).

Οι συγκεκριμένες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες Keri Taylor-Melendez (1-0), Ilima-Lei Macfarlane (6-0), Anastasia Yankova (5-0), Emily Ducote (5-2), Colleen Schneider (11-7) and Lena Ovchynnikova (12-4, 1 NC) και φυσικά την δική μας Ελίνα Καλλιονίδου.

Η Sengul είναι 26 ετών και κάνει το ντεμπούτο της στις ΜΜΑ ενώ έχει αρκετούς επαγγελματικούς αγώνες στο kickboxing και ερασιτεχνικούς στην πυγμαχία.

Δείτε εδώ τον τελευταίο αγώνα της Sengul που έφτασε τα 2.8 εκατομμύρια views!

Toν τσαμπουκά στα…stare downs

Kαι την μανούρα στο Survivor