19/04/2024

Έκλεισε η δεύτερη μάχη Anderson Silva vs Weidman!!!

Μετά από αρκετές μέρες σεναρίων και διαφορετικών δηλώσεων από τους πρωταγωνιστές, φαίνεται ότι ήταν η γνώμη του Dana White που υπερίσχυσε (..περίεργο) και ο Anderson Silva πείστηκε να αντιμετωπίσει ξανά τον Chris Weidman για την ζώνη του πρωταθλητή και να λύσουν τις διαφορές τους μία και καλή. Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι το rematch μπορεί να γίνει του χρόνου την άνοιξη στο Σαββατοκύριακο του Superbowl, τελικά έκλεισε για το κλασσικά μεγάλο UFC  event στο τέλος της χρονιάς στις 28 Δεκεμβρίου! Το μέχρι πρότινος main event της βραδιάς εκείνης, Ronda Rousey vs Miesha Tate 2 θα παραμείνει στο πρόγραμμα ως co main event.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Dana White ενώ και ο Anderson Silva έβγαλε ένα μικρό βίντεο επιβεβαιώνοντας την είδηση λέγοντας στο τέλος:

«I back. Trust me, I back.» δηλαδή «Επέστρεψα. Εμπιστευτείτε με. Επέστρεψα.» 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του UFC το συγκεκριμένο pay per view αναμένεται να είναι το σπουδαιότερο της ιστορίας του UFC μετά την νίκη του Weidman πριν από μερικές μέρες με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο! Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Anderson Silva ήταν αήττητος στο UFC για 7  σερί χρόνια. Ο τρόπος όμως που ήρθε η ήττα και η έλλειψη ενδιαφέροντος που έδειξε ο Silva αμέσως μετά, έκανε πολύ κόσμο να μην δεχθεί πλήρως το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι πιο ξεκάθαρη η νίκη για όποιον και να έρθει. Το σίγουρο είναι ότι το UFC τελικά θα βγεί κερδισμένο, όπως και οι δύο μαχητές που αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του White για το καλύτερο PPV της ιστορίας τους, θα βάλουν πολλά δολάρια στην τσέπη.

http://www.youtube.com/watch?v=I6Zb92IfHkI