29/03/2024

Έβαλε… φωτιά με το Lesnar Vs Fedor!

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί γύρω από τη μάχη του… αιώνα κάποτε μεταξύ του θρυλικού Fedor Emelianenko και του σούπερ σταρ και πρώην πρωταθλητή του UFC Brock Lesnar.

Θέλουν να βάλουν τον Lesnar με τον Fedor

Οι μύθοι λένε πως το UFC και ο Dana White προσπάθησαν πολύ για να κάνουν αυτό τον αγώνα… αλήθεια και πως πλήρωναν τότε πάρα πολλά χρήματα ειδικά τον Fedor για να τον δελεάσουν ώστε να πει το μεγάλο «ναι» και παρέα με τον Lesnar να σπάσουν όλα τα MMA ρεκόρ ως προς τις πωλήσεις και τις τηλεθεάσεις.

Το παιχνίδι μόνο στα λόγια έμεινε καθότι ο Fedor αποσύρθηκε για να επιστρέψει τελικά ξανά φέτος ενώ ο Lesnar αν και ξεκίνησε καλά στο τέλος κάποιες ήττες όπως κι ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από το κομμάτι των ΜΜΑ, γυρίζοντας στο WWE και την επαγγελματική πάλη.

Το… άρρωστο μπουνίδι του Fedor!

Χθες το διαδίκτυο πήρε… φωτιά και οι φανς δούλεψαν τη φαντασία τους άπειρα αφού το πιο δημοφιλές page του Fedor Emelianenko (σ.σ. όχι επίσημο όμως) στα social media Που αριθμεί γύρω στους 1.000.000 ακόλουθους «ανέβασε» μία… πειραγμένη φωτογραφία με τον Ρώσο να στέκεται απέναντι στον Αμερικάνο, ρωτώντας τον κόσμο που θα του φαινόταν η συγκεκριμένη μάχη.

Εσύ έχεις καταχωρήσει τη ΣΧΟΛΗ σου στον ΟΔΗΓΟ;

Would you have liked to see this?

Δημοσιεύτηκε από Fedor Emelianenko στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016