20/04/2024

Άστεγος πρώην τοπ MMAer στη φυλακή για σεξουαλική παρενόχληση 3 ανδρών

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος;


Ο Brett Rogers το 2009 έβγαλε νοκ άουτ τον Arlovski φτάνοντας το ρεκόρ του στο 10-0. Ταυτόχρονα έγινε το νεο hot όνομα στο άθλημα, ως  ο φτωχός νεαρός που βγήκε από τα γκέτο για να βρει την επιτυχία στο κλουβί.

Τον ίδιο Νοέμβρη θα αντιμετωπίσει τον Fedor Emelianenkο τότε που ο Ρώσος ήταν ο κορυφαίος heavyweight στον κόσμο. Μετά από ένα καλό πρώτο γύρο, θα συναντήσει το τρομερό overhand του Fedor και θα βγει εντυπωσιακά νοκ άουτ.

Στον επόμενο αγώνα του θα χάσει πάλι με ΤΚΟ από τον Alistair Overeem. Αυτός θα ήταν και ο τελευταίος του αγώνας σε μεγάλη διοργάνωση. Ένα χρόνο μετά το Strikeforce θα τον κόψει αφού θα δηλώσει ένοχος στον ξυλοδαρμό της γυναίκας του που θα της σπάσει το σαγόνι και μερικά δόντια..

Από τότε θα γυροφέρει σε όποια διοργάνωση τον θέλει, κερδίζοντας ανύπαρκτους μαχητές ή χάνοντας από τέτοιους μερικές φορές. Αλλά η κατρακύλα δεν είχε τελειώσει.

Σύμφωνα με το bloodyelbow.com, ο Rogers συνελήφθη πρόσφατα στην πατρίδα του όπου ζούσε, άστεγος, τον τελευταίο καιρό. Οι κατηγορίες; Σεξουαλική παρενόχληση σε 3 διαφορετικούς άνδρες.

Το πρώτο περιστατικό ήταν σε μια βιβλιοθήκη όπου κυριολεκτικά «χούφτωσε» έναν υπάλληλο και όταν αυτός του χτύπησε το χέρι απομακρύνθηκε χωρίς να πει τίποτα.

Λίγο αργότερα θα ρωτήσει έναν δεύτερο άνδρα σε μια δημόσια τουαλέτα αν θέλει να προβούν σε κάποια σεξουαλική πράξη εκεί και όταν αυτός είπε όχι, τον χούφτωσε και αυτόν.

Αφού τον συνέλαβαν και τον έβαλαν φυλακή για τις δύο παραπάνω κατηγορίες, ο Rogers φέρεται να επανέλαβε την χειρονομία και στον συγκάτοικο του στο κελί!