26/04/2024

Άρχισε το build up του απόλυτου ΜΜΑ ντέρμπι: Σαββίδης vs. Μιχαλόπουλος

Γιάννης Μιχαλόπουλος και Αλέξης Σαββίδης δίνουν στο κοινό αυτό που ζητάει αφού είναι έτοιμοι να συγκρουστούν μόλις ξεπεράσουν αμφότεροι τους τραυματισμούς τους.


Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο  The Big DomeCast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο απαραίτητο ξεκαθάρισμα που πρέπει να γίνει στην κατηγορία, αφού επικράτησε εντυπωσιακά του Αθηνόδωρου Μιχαηλίδη στο MMA Challenge Pro 9.

Το απόσπασμα των δηλώσεων του Γιάννη Μιχαλόπουλου «ανέβασε» στο Instagram ο Αλέξης Σαββίδης, σημειώνοντας το σχόλιο του. Μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του «Furious Kid» παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Βλέποντας το βίντεο του The #BigDomeCast μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι λείπει ο γάτος χορέυουν τα ποντίκια. Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά! Είμαι ο Νο1 της κατηγορίας χωρίς αμφιβολία και όχι μόνο στα χαρτια, αποδεδειγμένα με βίντεο με νίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο τραυματισμός μου απλά με πείσμωσε και θα κλείσω πολλά στόματα με την επιστροφή μου! Αναμείνατε στο ακουστικό σας για προτάσεις για αγώνα, επίσημα, δημόσια…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Savvidis (@alexis_savvidis) στις

Στη συνέχεια της δημοσίευσης, ο Μιχαλόπουλος σχολίασε και αντάλλαξαν λόγια με τον Αλέξη Σαββίδη. Το αποκορύφωμα αυτής της ενδιαφέρουσας δραστηριότητας, διότι αναφερόμαστε στο απόλυτο ΜΜΑ ντέρμπι της κατηγορίας, ήταν ο Μιχαλόπουλος που έκανε μακροσκελές post τονίζοντας λεπτομέρειες για τη μάχη:

Photo Credits: Φωτογραφία Μιχαλόπουλου/Sports Click