16/04/2024

Άνοιξε μέτωπο: Ο GSP μπήκε στον έλεγχο της USADA και… ορμάει σε Diaz!

Κάτι παραπάνω από σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Georges St. Pierre στην ενεργό δράση και το UFC συγκεκριμένα μια και ο Καναδός σούπερ σταρ αποκάλυψε πως έχει μπει στη διαδικασία ελέγχου της USADA.

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Πρόκειται για την περίοδο κατά την οποία η USADA ελέγχει συνεχόμενα έναν μαχητή ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από χρόνιο τραυματισμό ή απόσυρση όπως τυχαίνει να συμβαίνει στην περίπτωση του καταπληκτικού MMAer και πρώην πρωταθλητή της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου.

Ο GSP μίλησε στο Bloody Elbow και εκτός από το γεγονός των ελέγχων του φορέα μίλησε και για τον Nick Diaz ο οποίος μετά την απαλλαγή του από την τιμωρία ψάχνει παιχνίδι χτυπώντας ξανά την πόρτα του Καναδού fighter…

Οι δύο τους είχαν μία φοβερή κόντρα και τότε ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που ο μεγάλος Diaz κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του τον κατά τ’άλλα πολύ ήρεμο St. Pierre.

Τι είπε ο Καναδός για το συγκεκριμένα θέμα και τις υπόνοιες περί φόβου; Αυτά: «Φαίνεται πως ο Nick με περιτριγυρίζει πάλι για αγώνα. Δεν με νοιάζει τι λέει, δεν τον φοβάμαι. Εάν ο κόσμος αυτό το παιχνίδι θέλει να δει τότε ας το κάνουμε.»

Συνεχίζοντας είπε: «Δεν με νοιάζει εάν είναι ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τρίτος αγώνας. Εάν με θέλουν να παλέψω με τον Diaz τότε θα το κάνω με τα χαράς. Δεν τον φοβάμαι. Τον έδειρα την πρώτη φορά και θα τον δείρω ακόμη χειρότερα την επόμενη. Ναι, θα τον δείρω άσχημα…»