17/04/2024

Άκυρο το Aldo-Holloway, ο Βραζιλιάνος παίζει για τον interim της lightweight!

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός ήταν ο Jose Aldo σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ariel Helwani. Ο Βραζιλιάνος «ακύρωσε» ό,τι ξέραμε μέχρι στιγμής για τα σχέδια του UFC μέσα στο 2017.


Νωρίτερα διαβάζαμε πως ο Dana και η ομάδα του σχεδιάζουν να δώσουν interim τίτλο σ’έναν από τους τρεις: Nurmagomedov, Ferguson ή Nate Diaz. Σύμφωνα με τον Aldo όμως αυτός είναι που θα πάρει αγώνα στις 4 Μαρτίου για την lightweight!

Σε σχετική ερώτηση του Helwani o «Junior» είπε ότι το παιχνίδι με τον Holloway για το UFC 208 δεν θα γίνει καθώς ο διεκδικητής της featherweight αποφεύγει το ματς με τις εξής δικαιολογίες: «Λέει ότι θα πάει στην Disney World με τα παιδιά του, έπειτα λέει ότι έχει πρόβλημα ο αστράγαλος του και τελευταία φορά μας είπε ότι στις διακοπές θα κλείσει το γυμναστήριο του και δεν θα έχει αρκετό χρόνο για να προπονηθεί.»

Αφού κάμποσες φορές χαρακτήρισε τον McGregor διπρόσωπο και αποκάλυψε ότι μιλώντας με τον Dana ο πρόεδρος του είπε: «Θέλω να παίξεις με τον Conor, όμως αυτός δεν θέλει… Του κάναμε την πρόταση και δεν θέλει να σε αντιμετωπίσει.»

Σχετικά με την πρόταση που του έγινε για το UFC 196 να αντικαταστήσει τον Dos Anjos στον αγώνα με τον Ιρλανδό απάντησε: «Εγώ δεν ακυρώνω μάχες. Ο προπονητής μου δεν ήθελε να παίξουμε και δεν με άφησε να παίξω… Εγώ προσωπικά δεν έχω ακυρώσει ποτέ αγώνες.»

Περί της lightweight και τις αποκαλύψεις του ανέφερε: «Μου’χουν ήδη κάνει πρόταση να παίξω μ’έναν συγκεκριμένο μαχητή, αλλά αυτός ακύρωσε! Δεν το περίμενα ο συγκεκριμένος να ακυρώσει γιατί ο πατέρας του έλεγε ότι δεν αποφεύγουν τις προσκλήσεις. Δεν θέλω να σας πω το όνομά του.» Θεωρούμε ότι αναφέρετε στον Nurmagomedov.

ΠΕΡΙ UFC 209: 

UFC 209: Woodley – Thompson/Khabib – Ferguson! Τι λες τώρα;

Lawler vs Diaz 2 ΜΑΤΣΑΡΑ για το UFC 209!

Σπρώχνουν ματσάρα Nate Diaz – Khabib