29/03/2024

Χαρά Δημητρούλα: Θα σπάσω το σερί της Ιταλίδας στο GFC

Μία ακόμη μεγάλη μάχη για την Χαρά Δημητρούλα, αυτή την φορά στο GFC στις 13 Μαΐου όπου θα αντιμετωπίσει την Maria Vittoria Colonna στο PAOK Sports Arena. 


Χαρά πως είσαι αγωνιστικά και ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτό το παιχνίδι;

Αγωνιστικά είμαι σε πολύ καλή φάση και συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις μου .Ο τελευταίος μου νικηφόρος αγώνας επι ελληνικού εδάφους ήταν τον περασμένο Οκτώβριο ξανά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Ο στόχος μου σε αυτό τον αγώνα mma απέναντι στην Ιταλίδα είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κερδίσω τον αγώνα.

Η αντίπαλος σου προέρχεται από δύο σερί νίκες. Εσύ παίζεις από την άλλη ασταμάτητα και φέτος. Είσαι έτοιμη να της σπάσεις το σερί;

«Μπορεί η αντίπαλος μου να προέρχεται από δυο σερί νίκες και εγώ όμως όπως ανέφερες και εσυ δεν έχω σταματήσει να παίζω αγώνες με αντιπάλους με πολύ μεγάλη εμπειρία και με μεγάλη διαφορά κιλών ,οπότε αυτός ο αγώνας που είναι στην κατηγορία μου στα 52 κιλά δηλαδή ,μου δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα .Βέβαια δεν είναι μόνο η κατηγορία κιλών στην οποία να πω ότι πρώτη φορά κατεβαίνω αγωνιστικά .Θα σπάσω το σερί της Ιταλίδας γιατί θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη και με πολύ καλή ψυχολογία που παίζει πάντα σημαντικό ρόλο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο που θα έρθει να σε δει. Τι να περιμένει από σένα;

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ζεστό κοινό που με υποστηρίζει στους αγώνες μου και θέλει να με βλέπει να αγωνίζομαι. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για μια ακόμη φορά που με εμψυχώνει και θέλω να να είναι εκεί στις 13 Μαΐου, για να παρακολουθήσουν ένα δυνατό παιχνίδι.

Photo:Taffpictures