19/04/2024

Φτιάξε το δικό σου ρούχο σε εξαιρετική ποιότητα και αντοχή από την εταιρεία Athlon

H Athlon είναι μια νεοσύστατη και δυναμική εταιρεία και έχει ως στόχο την κατασκευή αθλητικών εμφανίσεων και ρούχων που προσφέρουν μεγάλη άνεση και ποιότητα για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Ειδικότερα τα ρούχα που απαιτούνται για το ΜΜΑ, Kick Boxing, Muay Thai, Jiu-Jitsu και πολλά άλλα.

Σχεδιάζουμε κάθε πατρόν για τα νέα ρούχα έτσι ώστε να παρέχουν όλες τις απαραίτητες ιδιότητες που μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής αφού, τα ίδια τα μέλη της εταιρίας είναι ενεργοί αθλητές. Πέρα από αυτό έχουμε ως στόχο να ικανοποιούμε τις ανάγκες τόσο των αθλητών που ασχολούνται επαγγελματικά όσο και αυτών που έχουν στόχο την αναψυχή ή την απλή άσκηση.

Οι ομάδες ή οι σύλλογοι που θέλουν τις δικές τους εξειδικευμένες εμφανίσεις ή ρούχα αποστολής, έχουν την δυνατότητα να παρουσιάζονται με ομοιογένεια και με αισθητικώς προσεγμένα ρούχα κατατάσσοντας τους άμεσα αναγνωρίσιμους σε αποστολές.

Με ειδικά διαλεγμένα υλικά, διασφαλίζουμε την ποιότητα, την άνεση, την αντοχή και την υγιεινή.

Εδώ στην ΑΘΛΩΝ οι ιδέες και η αισθητική σας έχουν προτεραιότητα και η ομάδα μας είναι εδώ για να προσθέσει την εμπειρία της ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παναγή Τσαλάδρη 57, Καλλιθέα-Αθήνα, 17676

213 038 67 01

www.athlon.gr ή στο facebook:https://www.facebook.com/athloncustom

info@athlon.gr