25/01/2022

Τα Lionevents επιστρέφουν δυναμικά

Δράση σε συνεργασία με την ΕΛΟΠ

Ο κλάδος άθλησης μεικτών πολεμικών τεχνών της ΕΛ.Ο.Π. , σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Cage Survivor , διοργανώνουν στις 6 Φεβρουαρίου το Lionstrike, το Lionmma και το Lionsub. Ερασιτεχνικά τουρνουά που έχουν σκοπό την προαγωγή του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας των συμμετεχόντων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα προσθήκη Lionstrike όπου είναι αγώνες striking με τους κανόνες του K-1. Από 12 έως 17 Ιανουαρίου οι εγγραφές στο smoothcomp θα ανέρχονται στα 10€ με σκοπό ο κόσμος του Κικ Μπόξινγκ και του Μουαι Ται να το γνωρίσει σαν άθλημα και να εξοικειωθεί με αυτό. 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο the Core sports center και οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω του smoothcomp.com.

Σκοπός της νέας προσθήκης από το Cage Survivor, διοργανώσεων ερασιτεχνικών τουρνουά και πρωταθλημάτων, είναι η εξοικείωση νέων αθλητών με διεθνής κανόνες διαφόρων ειδών όπως, Submission Only, Grappling, Bjj κ.α. καθώς και η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας που θα βοηθήσει νέους αλλά και πιο έμπειρους αθλητές να προετοιμαστούν για μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού η και της χώρας μας, είτε ερασιτεχνικού ειτε επαγγελματικού επιπέδου.

Το παρόν event είναι ουσιαστικά 3 τουρνουά, Striking, Submission Only και ΜΜΑ. 

Στο Submission Only ακολουθείτε η πλατφόρμα των επιτυχείμενων event του Cage Survivor με ελάχιστες διαφορές απο τα επαγγελματικά event της διοργάνωσης. Οι αθλητές έχουν την επιλογή να αγωνιστούς σε 2 ξεχωριστές κατηγορίες εμπειρίας “beginners”, “intermediate” και “Pro” καθώς και 2 ηλιακές όμαδες 15-17 και 18+, με την προοπτική δημιουργίας 3 κατηγοριών εμπειρίας και προσθήκη περισσοτέρων ηλιακών ομάδων και οι κανονισμοί υπάρχουν αναλυτικά στο site της διοργάνωσης.

Στο  Lionstrike οι αθλητές θα έχουν την επιλογή να αγωνιστούν σε 2 ξεχωριστές κατηγορίες εμπειρίας “intermediate” από δέκα (10) αγώνες και κάτω και “Pro” από δέκα (10) αγώνες και πάνω  και 3 ηλιακές ομάδες 13-14, 15-17 και 18+ και οι κανονισμοί υπάρχουν αναλυτικά στο site της διοργάνωσης.

Στο LionMMA οι αθλητές μπορούν να αγωνιστούν σε 3 ηλιακές ομάδες 13-14, 15-17 και 18+ ενώ θα χρησιμοποιηθούν οι βασικοί κανόνες ερασιτεχνικών αγώνων της ΕΛ.Ο.Π. του Μοναδικού κλάδου άθλησης ΜΜΑ από αναγνωρισμένη και Ολυμπιακή Ομοσπονδία στην Ελλάδα».