28/03/2024

Σχολή προπονητών της Π.Ο.ΜΜΑ υπό την αιγίδα της IMMAF

Για την επικείμενη εξέταση των εκπαιδευτών από την παγκόσμια ομοσπονδία IMMAF στις 4-5 Μαΐου 2019 στην Αθήνα και για την καλύτερη προετοιμασία των προπονητών που θέλουν να πάρουν το πτυχίο μαύρης ζώνης – 1ο επίπεδο εκπαιδευτή στις ΜΜΑ από την IMMAF , η Π.Ο.ΜΜΑ οργανώνει σχολή προπονητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η εξέταση από την παγκόσμια ομοσπονδία είναι τόσο σε θεωρητικά μαθήματα που αφορούν τους προπονητές όσο και σε ύλη ζωνών – τεχνικές ( κίτρινη, πορτοκαλί ,πράσινη , μπλε, μοβ, καφέ, μαύρη. )  

Στα σεμινάρια θα διδάξουν το τεχνικό κομμάτι ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΜΑ Δημητρίου Δημήτρης και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής και 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Καζακστάν 2018 WMMAA Μπάρκας Αθανάσιος.

Για το θεωρητικό κομμάτι των σεμιναρίων θα διδάξουν οι Συρακόπουλος Πέτρος, (γυμναστής αθλητικής βελτίωσης και  Head Coach στο προπονητικό κέντρο Performance 22) Ανάπτυξη ενεργητικών συστημάτων για μαχητικά αθλήματα , dr. Αλεξόπουλος Αλέξανδρος (Ιατρός – πνευμονολόγος) Πρώτες βοήθειες – Σπιρομέτρηση, Κυρίτσης Αντώνιος (κλινικός διατροφολόγος) Βασικές αρχές διατροφής, Μυλωνάς Κωνσταντίνος (Φυσιοθεραπευτής)Ανατομία –Φυσιοθεραπεία .

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Hellas Top Team στο Περιστέρι ( Σπετσών 24-28 ) και θα έχουν διάρκεια 5 ωρών ( 15.00 – 20.00).Η σχολή προπονητών θα γίνει στις εξής ημερομηνίες 9 Φεβρουαρίου , 9 Μαρτίου , 30 Μαρτίου και η τελική εξέταση από τον Andrew Moshanov πρόεδρο ανάπτυξης της IMMAF στις 4-5 Μαΐου 2019.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δημητρίου Δημήτρη 6947889695 και Μπάρκα Αθανάσιο 6973820982″.