28/04/2024

ΣΟΚ: Πωλητήριο στο UFC!

Σε κινέζικα χέρια αναμένεται να περάσει μέχρι τον Ιούλιο η πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του UFC! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ESPN και του mmafighting.com  οι αδερφοί Fertitta βρίσκονται σε δυνατές διαπραγματεύσεις για να πουλήσουν το κορυφαίο MMA σόου του κόσμου.

Όπως διαβάζουμε στα εκτενή ρεπορτάζ η εταιρία «The Wanda Group» του κροίσου Wang Jianlin που προσφάτως εξαγόρασε το 20% της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει περιουσία που αγγίζει τα 28,7 δισεκατομμύρια δολάρια και θα δαπανήσει περίπου 4 δις για να δελεάσει τους Fertitta να πουλήσουν το UFC.

Εκτός από τον κινεζικό «κολοσσό» άλλες τρεις εταιρίες έχει κάνει πρόταση για να εξαγοράσουν το brand της κορυφαίας MMA διοργάνωσης. Πρόκειται για τις: WME/IMG, China Media Capital, The Blackstone Group.

Στην επίσημη τοποθέτησή του το UFC ξεκαθάρισε πως ως ιδιωτική εταιρία έχει το πλήρες δικαίωμα να μην απαντήσει σε φήμες και… συνωμοσίες που αφορούν το μέλλον της.

Να σημειωθεί πως οι Fertitta και ο Dana είχαν εμπλακεί με το UFC το 2001, όταν φαλιρισμένο πια το σόου το είχαν αγοράσει μόλις με 2.000.000 δολάρια και το 2015 πέτυχαν τα μεγαλύτερά έσοδά τους που έφτασαν τα 600.000.000 δολάρια.

Άκυρο στο Mayweather/Pacquiao ο κόσμος άλλο παιχνίδι θέλει!

Οι Έλληνες να κυνηγήσουν το όνειρο του UFC γιατί μπορούν

Η φήμη του UFC Άμστερνταμ σκορπάει ευρωπαϊκό… ρίγος