28/03/2024

Σίγουρη έχουν την αναμέτρηση McGregor vs Khabib που ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες

Όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση του Khabib Nurmagomedov με τον Conor McGregor θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και η ημερομηνία θα είναι στις 6 Οκτωβρίου.


Αμερικανικές και Ρωσικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως στην ζύγιση του UFC 227 θα γίνουν οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από τις 17 Αυγούστου.

Η επιστροφή του McGregor είναι δεδομένη και όσο το UFC δεν…πουλάει όπως πριν, τόσο θα εντείνεται η πίεση στον Ιρλανδό να επιστρέψει.

Το promotion θέλει κάτι δυνατό για να μπει ξανά στις πρώτες επιλογές του κόσμου, και τούτη την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από την μάχη με τον Νταγκεστανό που φυσικά για πρώτη φορά θα πληρωθεί αδρά καθώς δίπλα στον McGregor θα επωφεληθεί και εκείνος.

Το απίστευτο γεγονός της ημέρας πάντως είναι πως ο McGregor στα rankings ξεπέρασε τον Tony Ferguson έτσι απλά, χωρίς αγώνα δύο χρόνια και έγινε ο νούμερο 1 υποψήφιος για το παιχνιδι με τον Κhabib.

LIGHTWEIGHT
Champion: Khabib Nurmagomedov
1 Conor McGregor +1
2 Tony Ferguson -1
3 Dustin Poirier +1
4 Eddie Alvarez -1
5 Kevin Lee
6 Edson Barboza
7 Justin Gaethje
8 Anthony Pettis
9 Al Iaquinta +1
10 James Vick +1
10 Nate Diaz -1
12 Michael Chiesa
13 Alexander Hernandez
14 Dan Hooker
15 Francisco Trinaldo

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος του McGregor, Graham Kenny, ανακοίνωσε στα stories του instagram πως ο αγώνας έκλεισε, ωστόσο στην συνέχεια διέγραψε το post!