24/04/2024

Πρωταθλητής του UFC ο Poirier σε σκληροπυρηνικό ματς με τον Holloway

Φοβερό παιχνίδι έδωσαν για πέντε γύρους Dustin Poirier και Max Holloway στο main event του UFC 236, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.


Ο Poirier ήταν αυτός που πήρε την νίκη καθώς κατάφερε να κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο του και να επικρατήσει τελικά.

Ο πρώτος γύρος ανήκε ολοκληρωτικά στον νικητή που ζάλισε με τα χτυπήματα του τον Holloway. Παρόλα αυτά ο Holloway έμεινε όρθιος και ολοκλήρωσε τον γύρο. Στον δεύτερο γύρο ισορρόπησε το ματς ωστόσο φαινόταν ξεκάθαρα πως τα χτυπήματα στην συγκεκριμένη κατηγορία, την lightweight, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστεί.

Κάθε χτύπημα κλόνιζε τον Holloway που ναι μεν πήγαινε μπροστά ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει αντίστοιχη ζημιά. Οι επόμενοι γύροι βρήκαν τον Holloway να πιέζει και να περνάει χτυπήματα, ωστόσο ο Poirier με πολύ καλό timing ήταν αυτός που…πλήγωνε τον αντίπαλο του στο παιχνίδι.

Στο τέλος αναδείχτηκε δικαίως πρωταθλητής ο Poirier, κατέχοντας την interim ζώνη της κατηγορίας και πλέον περιμένει την επάνοδο του Khabib Nurmagomedov για να φανεί ο απόλυτος πρωταθλητής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Дастин пушка ‼️‼️😈 Победа Дастина Порье единогласным решением судей ‼️ Дастин становится временным чемпионом лёгкого веса ‼️ @dustinpoirier красавчик! @blessedmma он еще вернется и покажет себя! Вы лучшие!😍💣 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @mma.suspense1👈 подписку ‼️ Ставьте ❤️ и подписывайтесь! #maxholloway #blessedmma #ufc236 #dustinpoirier #poirier #andnew #holloway #tko #ko #champion #conormcgregor #khabibnurmagomedov #ufcfighter #tonyferguson #israeladesanya #ufcminneapolis #kelvingastelum #ufcmma #ufcfight #mmashouts #mma2019 #ufcfightnight #ufconespn #suspensemma1 #andstill #kevinlee #iaquinta #ufcbrooklyn #natediaz #ufcfortaleza

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MMA|UFC|SPORT (@mma.kf) στις