04/05/2024

Ποια είναι η στρατηγική σου Nate; «Ή θα τον σκοτώσω ή θα με σκοτώσει…»

Μπορεί να είπαν όσο είπαν μεταξύ τους αλλά μία ατάκα του McGregor φανέρωσε πως υπάρχει τουλάχιστον μαχητικός σεβασμός προς τον Nate Diaz: «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά σέβομαι τον Nate. Τον σέβομαι γιατί στη δουλειά αυτή υπάρχουν πολλοί χ… αλλά αυτός δεν είναι απ’αυτούς. Τον σέβομαι, όμως οι μπίζνες είναι μπίζνες και θα τον ρίξω ΚΟ στον πρώτο γύρο». 

Εν συνεχεία ο Ιρλανδός ανέφερε ότι ο Nate θα προδοθεί στον αγώνα από την έλλειψη ικανοτήτων που έχει ως προς την ταχύτητα και τις σωματικές αντοχές. Προέβλεψε ο McGregor πως ο Diaz δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να τον… κυνηγήσει και θα χάσει εν τέλει εύκολα το παιχνίδι. Από την άλλη ο μαχητής από το Stockton που ρωτήθηκε για την στρατηγική του είπε απλά: «Η θα τον σκοτώσω ή θα με σκοτώσει…»  

Από εκεί και πέρα ο Nate Diaz μετά τις καταγγελίες για χρήση στεροειδών στο UFC προχώρησε και σε άλλες… αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον Αμερικανό το UFC τον είχε έτοιμο για να παίξει με τον McGregor: «Με έπαιρναν τηλέφωνα και μου έλεγαν πως αυτός θέλει να παίξει μόνο μαζί μου. Με έπαιρναν τηλέφωνα και πριν από το παιχνίδι του με τον Aldo. Εγώ δεν ζήτησα κανένα παιχνίδι αυτοί με ήθελαν.»

Σε εκείνο το σημείο ο McGregor μπήκε στην κουβέντα για να πει: «Ναι θέλω να παίξω μαζί σου» για να συνεχίσει «Πώς νιώθεις που είσαι εκατομμυριούχος πλέον;»

Στο «Πώς νιώθεις που είσαι εκατομμυριούχος» ο Nate… τρελάθηκε και του απάντησε: «Ήξερε και ο McGregor ότι θα παίξει μαζί μου όλοι το ήξεραν. Πριν από μερικές ημέρες έβγαλε βίντεο που με έβριζε! Δεν είναι τυχαία αυτά… Με πήραν από το UFC και μου έδωσαν ένα σορό χρήματα για να παίξω μαζί του και ξέρετε τι τους απάντησα; Ότι θέλω κι άλλα… Πώς σου φάνηκε αυτό Conor; Εγώ είμαι το σόου άρα συγχαρητήρια σε εσένα.»