09/04/2020

Πάνω από 26.000 Νταγκεστανοί στην υποδοχή τους Khabib (BINTEO)

Φοβερές εικόνες από την επιστροφή του Khabib Nurmagomedov στο Νταγκεστάν κατέγραψε ο ρεπόρτερ του RT, Denis Geyko. Τα κρατίδιο «παρέλυσε» για χάρη του πρωταθλητή που τον υποδέχθηκαν πάνω από 26.000 άνθρωποι.


Σκηνές υποδοχής ποδοσφαιρικού χαρακτήρα και βάλε εξελίχθηκαν στο Νταγκεστάν κατά την επιστροφή του Khabib Nurmagomedov από το Λας Βέγκας στην πατρίδα του.

Υπολογίζεται πως πάνω από 26.000 Νταγκεστανοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ενώ αμέσως μετά ο πρωταθλητής μεταφέρθηκε στο γήπεδο της Ανζί για να συνεχιστούν οι εορτασμοί (έγινε και σχετικό «ντου» στον αγωνιστικό χώρο).

Ο εθνικός ήρωας του Νταγκεστάν νίκησε τον Conor McGregor, όπως είχε υποσχεθεί στο λαό του, έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη και τώρα απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας!

Οι σκηνές είναι πραγματικά φοβερές, αφού ο δημοσιογράφος Denis Geyko κατέγραψε με την κάμερα του και όλα όσα είχαν συμβεί την επομένη της νίκης του Khabib, δηλαδή την Κυριακή το πρωί τοπική ώρα, επί του απόλυτου σταρ των μαχητικών αθλημάτων από την Ιρλανδία.

Οι δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα με τους φαν του Nurmagomedov να κορνάρουν και να ζητωκραυγάζουν για τον μαχητή που έβαλε το Νταγκεστάν στο χάρτη. Βάλτε δυνατά τον ήχο, και καλή απόλαυση:

Πηγή: Sport24.gr