26/04/2024

Ο McGregor πήρε κινητό και το έσπασε μπροστά στο θύμα

Τα προβλήματα του Conor McGregor με τον νόμο δεν έχουν τελειωμό μετά το χθεσινό περιστατικό της επίθεσης σε έναν Άγγλο πολίτη.


Συγκεκριμένα ο McGregor είδε τον Ahmed Abdirzak να προσπαθεί να βγάλει μία φωτογραφία. Τον πλησίασε, του έδωσε το χέρι και μετά τον τράβηξε και του πήρε το κινητό.

«Πλησίασε και μου έσφιξε το χέρι. Μου πήρε το κινητό και το έσπασε μπροστά μου. Οι σεκιούριτι με έσπρωχναν να φύγω. Ήταν πολύ αγενής και με έβριζε. Του ζήτησα να μου δώσει το κινητό μου αλλά οι σεκιούριτι με απομάκρυναν. Τότε ο McGregor σήκωσε ψηλά το κινητό μου γελώντας επιδεικτικά και το έβαλε στην τσέπη του», κατέληξε

Πλέον ο Notorious κατηγορείται για κλοπή και κακοποίηση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών. Ο Iρλανδός πλήρωσε 12,500 δολάρια για να βγει προσωρινά μέχρι την νέα δίκη. Δεν φαίνεται πάντως να υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το νέο μικροεπεισόδιο και τα πλάνα του McGregor για την επιστροφή του στο κλουβί, δεν θα χαλάσουν.

Το θύμα τόνισε πως το κινητό του κοστολογείται 1000 δολάρια και πως είχε μέσα σημαντικό υλικό με φωτογραφίες από τον γιο του οι οποίες μάλλον χάθηκαν.Να θυμίσουμε πως στις 10 Απριλίου λήγει η τιμωρία του McGregor, που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Επόμενος αντίπαλος του θα είναι πιθανότατα ο Donald Cerrone το καλοκαίρι και ίσως ο Khabib Nurmagomedov από τον Οκτώβριο.