16/05/2024

Ο McGregor θέλει να φύγει από το UFC!

Εδώ και αρκετούς μήνες πλανάται πάνω από το UFC η σκιά μιας φήμης που θέλει τον Conor McGregor να δρα ανεξέλεγκτα μέσα στην κορυφαία MMA διοργάνωση του πλανήτη και μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο μιλάει και συμπεριφέρεται στους αντιπάλους του να είναι ίδιος και απέναντι στον πρόεδρο του show τον Dana White.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες τις οποίες αναπαράγουν μεγάλα Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως ο Dana είναι τόσο εκνευρισμένος με τον Ιρλανδό που πλέον έχει αφήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του με τις οποίες ασχολείται αποκλειστικά ο πιο επιχειρηματίας σε αυτή την περίπτωση Lorenzo Fertitta.

Ο Conor φημολογείται πως έχει μεγάλες απαιτήσεις από το UFC ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά και το αγωνιστικό φυσικά γεγονός το οποίο φαίνεται και από το γεγονός πως ο McGregor κρατάει τη μία ζώνη και παίζει για άλλη χωρίς να την εγκαταλείψει. Αυτό όμως που φαίνεται ότι έχει εκνευρίσει περισσότερο τον White είναι η φήμη που θέλει τον Ιρλανδό πρωταθλητή να διαλύει τις σχέσεις του με το UFC, τραβώντας… σόλο καριέρα.

Να κάνει δηλαδή αυτό που έκανε ο Mayweather, στήνοντας δικά του σόου με δική του εταιρία promotion μέσω της οποίας φυσικά αυτός θα είναι που θα έχει τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη. Τη συγκεκριμένη είδηση της είχατε διαβάσει και παλαιότερα μέσω του fightsports.gr, αλλά τις τελευταίες ημέρες η φήμη… φούντωσε για τα καλά, διότι συνάδερφος του εξωτερικού ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως ο McGgregor ετοίμαζε διοργάνωση στην Ιρλανδία, χωρίς το UFC να είναι στο… κόλπο.