26/04/2024

Ο Cody έχει μαχαιρωθεί και στις γροθιές του έχει «καρφωμένα» δόντια!

Σε μία συνέντευξη εκ βαθέων προχώρησε ο βασικός προπονητής του Cody Garbrandt, Justin Buchholz ο οποίος μίλησε για τη ζωή του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή της bantamweight κατηγορίας. Ο Buchholz λέει ότι ο «No Love» είναι ζει με τη «Mike Tyson νοοτροπία».


Ο προπονητής του Cody έκανε γνωστά αυτό που ο πρωταθλητής έχει πει κατά καιρούς για την τροπή της ζωής του στο Οχάιο. Η συζήτηση με τον κόουτς πήγε εκεί όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους… τσαμπουκάδες που έγιναν με τον Cruz στο «φτιάξιμο» του αγώνα.

Για τον Buchholz αυτή η κατάσταση ήταν ιδανική για τον Garbrandt γιατί έχει μάθει να ζει έτσι από την παιδική του ηλικία.

«Αυτό το παιδί προέρχεται από τους δρόμους. Αυτό το παιδί έχει μαχαιρωθεί και στις γροθιές του έχει καρφωμένα… δόντια. Από πιτσιρικάς έχει μεγαλώσει στις μάχες. Αυτή είναι ο νοοτροπία του Mike Tyson. Του αρέσει η φασαρία και η ψυχολογική μάχη. Το στυλ του είναι: Μου μιλάς άσχημα; Μιλάς άσχημα για τους φίλους μου; Τα λέμε πίσω από το σχολείο. Φέρε και τους δικούς σου. Θα φέρω και τους δικούς μου. Θα γίνει μάχη. Του αρέσουν αυτά πράγματα και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να μπει στο μυαλό του Cody. Η νοοτροπία του είναι η καλύτερη.»