18/04/2024

Οι πιο καυτές MMAer για το 2018

Πολλά νέα πρόσωπα έχουμε στις γυναικείες MMA αυτή την σεζόν και μερικά από τα κορίτσια που θα δείτε παρακάτω, μπαίνουν άξια στην στο μικροσκόπιο του Fightsports.gr. Πάμε να δούμε τα πιο καυτά κορίτσια των μαχητικών σπορ αυτή την στιγμή. 


Pearl Gonzalez 

Η Αμερικανίδα έχει λατινικές καταβολές και όχι μόνο αφού ρέει στο αίμα της Ιρλανδικό, Φιλιππινέζικο μέχρι και Αφρικανικό DNA. Είναι άκρως εντυπωσιακή ενώ από τότε που…κόπηκε από το UFC είναι ασταμάτητη με τρεις σερί νίκες.

Anastasia Yankova 

H Ρωσίδα διαθέτει φανταστικό κορμί και σε κάθε ευκαιρία το αναδεικνύει. Η Anastasia Yankova βγάζει το ψωμί της στο Bellator τα τελευταία χρόνια με έναν τραυματισμό να την κρατά εκτός για κάποιους μήνες. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει την δική μας Ελίνα Καλλιονίδου.

Aleksandra Albu

H δεύτερη Ρωσίδα της παρέας δεν παίζει συχνά ωστόσο ανήκει στο ρόστερ του UFC και παραμένει αήττητη μέχρι σήμερα. Τα βίντεο που βάζει στο instagram έχουν «αρρωστήσει» τον αντρικό πληθυσμό με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Mackenzie Dern

Σταθερή αξία η Βραζιλιάνα που μετά τον κόσμο του Jiu Jitsu καλπάζει και στις μικτές πολεμικές τέχνες. H εκκίνηση της στο UFC ήταν δυνατή με δύο νίκες ενώ έχει ρεκόρ 7-0. Είναι ένα  Juicy κορίτσι με ιδανικές αναλογίες. 

Paige Van Zant

Για τους άντρες που προτιμούν τις ξανθιές η Paige Van Zant μοιάζει ένα…όνειρο. Οι ατυχίες την κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά κουβαλάει ένα brand name που το UFC επενδύει συνεχώς. Θα την δούμε σύντομα διότι πουλάει και σαν εμφάνιση και σαν αθλήτρια.