05/05/2024

Οι κορυφαίες υποταγές των ελληνικών ΜΜΑ για το 2014!

Μετά τα κορυφαία ελληνικά ΜΜΑ Νοκ άουτ για το 2014 ήρθε η ώρα να δούμε και τις 3 κορυφαίες υποταγές για φέτος! Δείτε την επιλογή του fightsports.gr που συμπεριλαμβάνει 2 comeback νίκες και 1 έκπληξη!

.

1. Νίκος Σοκώλης vs Benjamin Russ (ARMBAR)

Ο Σοκώλης επέστρεψε δυναμικά στο GFC 6 οπου κέρδισε με περιπετειώδη τρόπο τον Γερμανό Russ. Ο Νίκος πήγε για το armbar, του ξέφυγε και ο Russ πέρασε σττην αντεπίθεση αμέσως με ένα Kimura που λύγισε το χέρι τόσο πολύ που όσοι ήμασταν δίπλα στο κλουβί τρομάξαμε! Ο «Nitro» άντεξε και έβγαλε την άμυνα περνόντας ο ίδιος αμέσως στην επίθεση ξαναπαίρνοντας εντυπωσιακά το armbar και τελικά το tap!

.

2. Παναγιώτης Στρουμπούλης vs Θοδωρής Σέρδες (kimura)

Πολύ δυνατή comeback νίκη για τον Στρουμπούλη στο battle/EFL που βρέθηκε σε δύσκολη θέση από τον Θοδωρή Σέρδε, άντεξε, ισορρόπισε και γύρισε το παιχνίδι εντυπωσιακά στιγμές πριν την λήξη με ταπ του αντιπάλου του!


.

3. Φωτεινή Κρομμύδα vs Χριστίνα Καμενίτσα (armbar)

H «δική μας Ronda» μπήκε στην 4δα του GFC 6 ως το αουτσάιντερ με αρκετό background στο kickboxing αλλά ελάχιστο στο έδαφος! παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ζώνη της διοργάνωσης με 2 υποταγές σε 2 μάχες! Διαλέγουμε αυτή του τελικού αφού της έδωσε και την ζώνη!

.

Τιμητικές αναφορές: Το Anaconda Choke (2ο στη σειρά) του Δημαρά στον Dragnev στο GFC 6 και το heel hook του Σαββίδη επί του Κράνη στο Cage Survivor 2.