25/04/2024

Οι Αρμάγοι με την Καλλιονίδου υπογράφουν το νέο συμβόλαιο στο Bellator

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τις Ελληνικές MMA είναι το νέο συμβόλαιο(τέσσερα παιχνίδια, για ενάμιση χρόνο) που υπέγραψε η Ελίνα Καλλιονιδου με το Bellator. 


Το συγκεκριμένο promotion είναι σήμερα το νούμερο 2 μετά το UFC και πρόκειται για θετική εξέλιξη για την χώρα, στα μαχητικά δρώμενα. Η Καλλιονίδου είχε αγωνιστεί ξανά στο Bellator πριν από δύο χρόνια, όντας η νεότερη αθλήτρια που μπήκε στο promotion τότε.

Οι δύο σερί ήττες την άφησαν εκτός για λίγο, ωστόσο επέστρεψε δριμύτερη και με δύο εντυπωσιακές νίκες, προσέλκυσε ξανά το ενδιαφέρον του κορυφαίου promotion.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Πρεβεζιάνα δεν είχε χορηγούς μέχρι πρότινος, έφυγε από την πόλη της και μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της θεαματικά. Οι απολαβές της Gunner στο νέο της συμβόλαιο θα είναι διπλάσιες σε σχέση με το πρώτο!

Η ομάδα της, μαζί με την Gunner, υπέγραψαν το συμβόλαιο, περιχαρείς όπως βλέπετε στο παρακάτω post και είναι μία δίκαια ανταμοιβή των κόπων τους. Η Καλλιονίδου είναι 20 ετών, έχει ρεκόρ 7-2 και ανήκει στην ομάδα του Armagos Gym.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι υπογραφές μπήκαν, το Bellator είναι γεγονός για την Elina Kallionidou …. Η χαρά μας δεν περιγράφεται !!! Στο μυαλό μας μονο η προπόνηση προπόνηση κ προπόνηση …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Armagos (@georgearmagos) στις