07/05/2024

Νικολακόπουλος και Πλασάρης κλέψαν τις εντυπώσεις στην συν. Τύπου του GFC 6

Η πιο αναμενόμενη ρεβάνς των ελληνικών ΜΜΑ, μεταξύ των Αλέξη Νικολακόπουλου και Χρήστου Πλασάρη, έκλεψε τις εντυπώσεις στην σημερινή συνέντευξη τύπου του GFC 6 στο ξενοδοχείο Παρθενών στο Κουκάκι. Οι δύο μαχητές ήρθαν έτοιμοι να ξεκινήσεις τον «πόλεμο» 3 βδομάδες πριν την μάχη με κοφτερές ατάκες για το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου. Ο Νικολακόπουλος ξεκίνησε κρύβοντας τα χαρτιά του όσον αφορά την προσέγγιση της μάχης τους προσθέτοντας ότι χαίρεται για το ότι ο αντίπαλος του δεν θα ξέρει τι να περιμένει. Ο Πλασάρης απάντησε ότι και αυτή τη φορά θέλει όχι μόνο τη νίκη αλλά «και κάτι παραπάνω» (σ.σ. προφανώς κάποιο τελείωμα και όχι απόφαση) χωρίς όμως να διευκρινίσει με τι τρόπο θα έρθει αυτό το κάτι παραπάνω. Από την πλευρά του ο Νικολακόπουλος ζήτησε από τον (δημοσιογράφο;) Νίκο Σοκώλη που έκανε την ερώτηση να διαλέξει αυτός τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει τον αντίπαλό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται ενώ τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι δεν θα βγει από το κλουβί χαμένος πάλι  και εκεί ο Πλασάρης ανταπέδωσε με το απειλητικό  «μπορεί να μην βγεις καν…» . Να τονίσουμε εδώ και το ευχαριστώ του Θεσσαλονικιού μαχητή προς το GFC που «σε αντίθεση με άλλες διοργανώσεις δεν βλέπει μαχητές μόνο από την Αθήνα αλλά όλη την Ελλάδα».

Άλλο ένα πρόσωπο που τράβηξε φυσικά την προσοχή ήταν ο Νίκος Σοκώλης, που επιστρέφει στο GFC 6 2 χρόνια μετά την τελευταία μάχη στο GFC 3 και δήλωσε 100% έτοιμος, προσθέτοντας ότι εκτός του στρατού και των τραυματισμών, έκανε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσει λίγο εκτός χώρου. Για τον αντίπαλό του είπε ότι είναι σκληρός και έμπειρος αλλά νοιώθει αισιόδοξος για την νίκη.

Στην συνέντευξη βρέθηκαν και μίλησαν, εκτός από την πρόεδρο της εταιρίας Μαριαλένα Ζημινοπούλου, ο γιατρός της διοργάνωσης Δημήτρης Μπακιρτζής και ο υπεύθυνος διαιτησίας Γιάννης Μαυρίδης που εκτός από τους κανονισμούς μίλησαν και για τη νέα συμφωνία του GFC με το Doctors Hospital που θα εξετάζει δωρεάν τους αθλητές πριν την διοργάνωση για να βεβαιώνεται η υγεία τους. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) Κώστας Θάνος, υπό την αιγίδα της οποίας γίνεται η διοργάνωση και ο παρουσιαστής του event Νίκος «NIVO» Βουρλιώτης που δήλωσε ότι μετά το προηγούμενο event όλοι οι φίλοι του που είδαν για πρώτη φορά το GFC έμειναν κατενθουσιασμένοι και περιμένουν πως και πως το έξι. Τέλος, εκεί ήταν και ο Matchmaker Βασίλης Νικολακόπουλος που παρουσίασε την κάρτα.

Το GFC 6 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου στο κλειστό του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο.