25/04/2024

Ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά ο McGregor! (Photo)

Ο Conor McGregor βρίσκεται στο επίκεντρο των ειδήσεων όχι μόνο όσον αφορά τις MMA, αλλά τον αθλητισμό γενικά και φυσικά τη ζωή του.

Ανάμεσα στα πολλά καλά όπως είναι αναμενόμενο θα γράφονται και θα ακούγονται και τα χειρότερα για τον Ιρλανδό πρωταθλητή του UFC. Άλλωστε η επιτυχία δεν είναι αρεστή σε όλους και η… κακή διαφήμιση 100% θα βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της δημόσιας προβολής.

Πολλοί λοιπόν έχουν αναμείξει το όνομα του Conor McGregor με αχαλίνωτα πάρτι, ναρκωτικά και ατελείωτη… λιγούρα για επίδειξη πλούτου. Από την άλλη πάλι ο Conor έχει περάσει και το προφίλ του αυτοδημιούργητου άνδρα ο οποίος είναι πιστός στη γυναίκα του και όπως λέει ο ίδιος της οφείλει τα πάντα όσον αφορά την καριέρα του.

Ποδοσφαιριστής… κανόνι προκαλεί McGregor!

Πάμε όμως να δούμε τι παίζει ακριβώς με τις νέες καταγγελίες που κάνει νεαρή κοπέλα η οποία «αποκαλύπτει» πως βρέθηκε σ’ένα πάρτι στο οποίο ο Conor ξεσάλωσε με ναρκωτικά και ιερόδουλες για δύο συνεχόμενες ημέρες. Το σκανδαλοθηρικό σάιτ που δίνει την… είδηση αναφέρει πως η αγνώστων στοιχείων κοπέλα ανέφερε τα εξής:

«Ανέβηκα σ’ένα από τα δωμάτια και εκεί είδα τον McGregor με άλλες κοπέλες και κοκαΐνη! Επιχείρησα να τον βγάλω φωτογραφία, αλλά εκνευρίζεται θανάσιμα όταν τον φωτογραφίζουν. Όταν βρήκα την ευκαιρία τράβηξα την φωτογραφία…»

Στη συνέχεια η ανώνυμη… party girl μίλησε και τη συζήτηση που είχε με τον Conor. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της τον ρώτησε γιατί δεν φοβάται μήπως τιμωρηθεί από το UFC για να της απαντήσει αυτός: «Δεν φοβάμαι τίποτα εγώ. Είμαι ο βασιλιάς… Αυτοί μπορούν να καλύψουν τα πάντα». 

Όταν ο Hunt και ο Bigfoot μας έκαναν να ρίχνουμε… μπουνιές στα μαξιλάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία! Ομολογουμένως είναι παλιά και δεν δείχνει και τίποτα το ιδιαίτερο

Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να λάβει στα σοβαρά πληροφορίες που προκύπτουν από ανώνυμους… μάρτυρες. Η καριέρα του McGregor ακόμη και μετά από τον Nate Diaz και την ήττα πάει από το καλό στο καλύτερο όσον αφορά τη δημοτικότητά του και είναι λογικό μέσα σ’όλα να κυκλοφορούν και «κακές» ειδήσεις…

Ήρωας: Επιστρέφει στην πυγμαχία ο Paul Williams!

Πάντως ο McGregor μπορεί να λέει και να κάνει πολλά αλλά σαν αθλητής είναι παράδειγμα καθώς δείχνει να προπονείται συνέχεια ενώ σαν μαχητής κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει κότσια και ρισκάρει.