20/04/2024

Νίκη για Μορούλη στο FFC με ΤΚΟ

Ξεκάθαρα καλύτερος ο Έλληνας μαχητής από τον Edgar Santos με πολλά καθαρά χτυπήματα στο όρθιο και καλή άμυνα στις προσπάθειες του Βραζιλιάνου να το πάει στο έδαφος.


Η αντίπαλη πλευρά διαμαρτύρεται για το αποτέλεσμα αφού στο ground and pound που τελειώσε το παιχνίδι, κάποια χτυπήματα ήταν κανονικά αλλά κάποια ήταν στο πίσω μέρος του κεφαλιού που απαγορεύεται.

Μάλιστα ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι γι αυτό το λόγω αλλά μετά ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να συνεχίσει. Υπήρχε περίπτωση να δοθεί το ματς No Contest ή ακόμη και DQ αν είχαν θεωρήσει ότι τα αντικανονικά χτυπήματα ήταν ηθελημένα που μάλλον δεν το θεώρησαν αφού ο διαιτητής δεν πήγε να δώσει ποινή όταν τον σταμάτησε.

Τελικά δόθηκε νίκη του Μορούλη με ΤΚΟ ίσως έκριναν οι κριτές ότι τα χτυπήματα ήταν πάνω στη δράση αν και ήταν αρκετά σερί χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Βέβαια στο twitter άνθρωποι του χώρου λένε ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε να κερδίσει ο Έλληνας και πρέπει να το έχει υπόψην του ο Σταμάτης για την επόμενη φορά. Συν ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα είναι επικίνδυνα…

Φυσικά ευθύνεται και ο διαιτητής που δεν το σταμάτησε στο πρώτο χτύπημα.

Κρίμα πάντως να έχανε το παιχνίδι έτσι ο Μορούλης που ήταν εξαιρετικός μέχρι εκείνη τη στιγμή, ξεκάθαρα ανώτερος του Santos αλλά τα αντικανονικά χτυπήματα θα μπορούσαν να του χαλάσουν τον αγώνα.
FFC 28 ΑΘΗΝΑ – Ζωντανά αποτελέσματα!

Νικητής ο Μιχαλόπουλος στο ΜΜΑ ντέρμπι με τον Παπαδημητρίου (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ)

Δεν τα κατάφερε o Μελέτης Κακουμπάβας στο FFC

Γίγαντας ο Γρηγορακάκης τεράστια νίκη στο FFC 28!

https://www.youtube.com/watch?v=FGZi5RiJf5g