23/04/2024

Νέο πλάνο Diaz: Θα τον δείρω!

Μετά το επικό «Ποια είναι η στρατηγική σου Nate για το παιχνίδι με τον McGregor;.. ;Ή θα τον σκοτώσω ή θα με σκοτώσει» ο μαχητής από το Στόκτον επανήλθε, ξεδιπλώνοντας ακόμη ένα πλάνο που έχει στα σκαριά για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ιρλανδό πρωταθλητή του UFC.

Η μεγάλη μάχη του… λαού ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Nate Diaz πλησιάζει και οι δύο μαχητές του UFC μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μετά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου και την πρώτη συνάντηση των δύο μετά την ανακοίνωση της μάχης ο Nate Diaz… πιάστηκε στο αεροδρόμιο από δημοσιογράφους και ρωτήθηκε ξανά για τον αγώνα.

Αποκαλυπτικό FightCast να το ακούτε… 

Αρχικά ο Nate ρωτήθηκε για το πλάνο του στο παιχνίδι του Σαββάτου αναφέροντας: «Θα μπω μέσα θα του ρίξω μερικές καλές θα προσπαθήσω να μην φάω καμία και θα γυρίσω σπίτι μου μ’ένα πορτοφόλι γεμάτο μετρητά.»

Απειλεί με «Καλάσνικοφ» το Στόκτον τον McGregor 

Στη συνέχεια ο Diaz ρωτήθηκε για το πώς έκλεισε η συμφωνία με το UFC για τον αγώνα με τον Ιρλανδό: «Ξυπνούσα κάθε μέρα και είχα 40 μηνύματα από το UFC. Το UFC και η κάθε διοργάνωση θέλει να παίζει τα δικά της παιχνίδια πίσω και μπρος από τις κάμερες. Με έπαιρναν τηλέφωνο σαν να μην υπάρχει αύριο, αναφέροντας μου ότι αν δεν δεχτώ τα δικά τους δεν θα με πάρουν ποτέ ξανά. Εγώ ζήτησα αυτά που ζήτησα και στο τέλος τα πήρα, δεν θα κάτσω να παρακαλάω κανέναν.»

McGregor και στεροειδή!

Στο τέλος της μίνι συνέντευξης ο Diaz υποσχέθηκε κάτι αναφέροντας τα εξής: «Θα του πάρω το όνομα. Θα του πάρουμε ό,τι έχει και δεν έχει αυτό είναι το πλάνο μας.»