02/05/2024

«Μπαμ» της HBO με McGregor στο «Game of Thrones»

O Conor McGregor έχει δεχθεί πρόταση από την εταιρία παραγωγής και δεν αποκλείεται να τον δούμε να πρωταγωνιστεί στο μυθικό blockbuster του «Game of Thrones».

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Ιρλανδός πρωταθλητής που θα πάρει ένα μεγάλο break από την αγωνιστική δράση έχει δεχτεί πρόταση από την HBO και τους σεναριογράφους για να συμμετέχει στον επόμενο, συναρπαστικό τίτλο της πετυχημένης σειράς.

Φαίνεται πως και ο ίδιος καλοβλέπει την πιθανότητα να μετακομίσει στο… Westeros μια και τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν στην Ιρλανδία και την Βόρειο Ιρλανδία! Ιδιαίτερα βολικό για τον Conor ο οποίος τους τελευταίους 12 μήνες ταξίδεψε πολύ και μπήκε στο κλουβί τέσσερις φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι δημιουργοί του «έπους» όσο και το casting είναι τρομακτικοί φαν των ΜΜΑ και του McGregor ιδιαίτερα.

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούλιο οι Benioff και Weiss είχαν αποκαλύψει ότι στήνουν βραδιές UFC και στα γυρίσματα του «Game of Thrones» αναφέρονται περισσότερο για το τι παρακολούθησαν στο Fight Pass με μπύρες και πίτσες πάρα για την ίδια τη σειρά.

Υπενθυμίζουμε πως η νέα διοίκηση του UFC έχει ως στόχο τα μεγάλα ονόματα του ρόστερ να πρωταγωνιστούν σε ταινίες και γενικά να ασχοληθούν περισσότερο με mainstream καταστάσεις.

Ήδη αρκετοί έχουν πάρει ρόλους όπως οι Carano, ο Bisping, ο GSP και η Ronda…