Με Ανανιάδη ο Άθλος Κιλκίς στους αγώνες της Ε.Ο.Π.Τ

Με Ανανιάδη ο Άθλος Κιλκίς στους αγώνες της Ε.Ο.Π.Τ

Στις 17/02/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη επίλεκτοι αγώνες- βραδιά kickboxing- MMA. υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. Αναλυτικά το δελτίο του Άθλου Κιλκίς:


«Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα με το επίπεδο των αγώνων να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο . Η συμμετοχή  του φίλαθλου κόσμου ήταν μεγάλη από όλες τις ηλικίες με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο Stage live Club στην Κατερίνη .Οι αγώνες ξεκίνησαν 19.00 ώρα το  βραδύ με τους καλύτερους αγώνες να κλείνουν την βραδιά. Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον αθλητή  Ανανιάδη  Σίμο στην κατηγορία εφήβων στο στυλ Low kick στα κιλά 54.

Μέτα το πέρας των αγώνων ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός αποστολής Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αθλητή τους παρά την ήττα στα σημεία παίζοντας με έναν άξιο αντίπαλο. Ο αθλητής μας εκπροσώπησε  επάξια το σωματείο.Η εμπειρία έρχεται μόνο από την συνεχή συμμετοχή σε αγώνες .Συγχαρητήρια .

Μέτα το πέρας των αγώνων ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός αποστολής Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αθλητή τους παρά την ήττα στα σημεία παίζοντας με έναν άξιο αντίπαλο ο αθλητής μας εκπροσώπησε  επάξια το σωματείο μας . Η εμπειρία έρχεται μόνο από την συνεχή συμμετοχή σε αγώνες . Συγχαρητήρια σε όλους».