26/04/2024

Μετακομίζει στην Αμερική ο McGregor και βρίσκει άλλη ομάδα!

Το «διαζύγιο» με τον John Kavanagh είναι δεδομένο πλέον με τον Ιρλανδό να μετακομίζει στην Ατλάντα της Αμερικής και να αλλάζει ομάδα.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και πως φτάσαμε μέχρι την ρήξη. Μετά το παιχνίδι και την ήττα του McGregor από τον Khabib Nurmagomedov, ο Νotorious δεν επικοινώνησε ξανά με τον Kavanagh. Όσο ήταν μάλιστα στην Ιρλανδία έκανε προπονήσεις σε άλλο γυμναστήριο που είναι μεν το ίδιο brand αλλά ανεξάρτητο από το Straight Blast Gym.

Οι φήμες στην Ιρλανδία για αθλητή που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ενέπλεκαν το όνομα του McGregor πρόσφατα. Στην συνέχεια ήρθε η νεαρή που ισχυρίζεται πως ο Ιρλανδός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Όλα αυτά έκαναν βαρύ το κλίμα για τον McGregor που αποφασίζει μαζί με την οικογένεια του να μετακομίσει στην Ατλάντα.

Η εικόνα του McGregor στο ματς με τον Nurmagomedov ήταν θλιβερή και φαίνεται πως κάτι έπρεπε να αλλάξει, κι αυτός είναι τελικά ο Kavanagh. Μάλιστα ο δημοφιλής MMAer βρήκε νέα ομάδα στην American Top Team της Ατλάντα με τον θρύλο Roan ‘Jucao’ Carniero.