Μήνυση από Hunt σε UFC, Dana White και Brock Lesnar!

Μήνυση από Hunt σε UFC, Dana White και Brock Lesnar!

Το είπε και το έκανε τελικά ο Νεοζηλανδός μαχητής αφού κατέθεσε μήνυση ενάντια στο UFC, τον πρόεδρο του Dana White και τον Brock Lesnar με ένα σωρό σοβαρές κατηγορίες. 


Σύμφωνα με το bloodyelbow,ο Hunt έκανε μήνυση υπό το πλαίσιο RICO που έχει να κάνει με οργανωμένο έγκλημα, εκβιασμούς, απάτες και ανάλογα εγκλήματα και έχει χρησιμοποιηθεί για πάρα πολλές υποθέσεις ενάντια σε οργανώσεις όπως οι Hell’s Angels, άλλες μεγάλες συμμορίες αλλά και ενάντια στην FIFA στο πρόσφατο σκάνδαλο όπως και τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump για το διαβόητο «πανεπιστήμιο» του.

Άλλες κατηγορίες έχουν να κάνουν με: απάτη, ρήξη συμβολαίου, ρήξη καλής πίστης, αμέλεια και παράνομο πλουτισμό.

Συγκεκριμένα για τον Lesnar, τον οποίο αντιμετώπισε στο UFC 200 και είδε λίγο αργότερα να βρίσκεται ντοπαρισμένος, ο Hunt γράφει στη μήνυση:

Ότι το UFC συνωμότησε ώστε να επιτρέψει στον «ντοπαρισμένο» Lesnar να αντιμετωπίσει τον  «καθαρό» Hunt και πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση ρισκάρει την σωματική υγεία των αθλητών εν γνώση της, επιτρέποντας σε γνωστούς παραβάτες των απαγορευμένων ουσιών να αγωνιστούν κανονικά με καθαρούς μαχητές για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Τονίζει ότι οι τρεις τελευταίοι αντίπαλοι του (Mir, Silva και Hunt) έχουν όλοι βρεθεί με απαγορευμένες ουσίες ενώ αναφέρει και την περίπτωση του Vitor Belfort κατηγορώντας το UFC ότι ενώ ήξερε ότι υπήρχαν θετικά αποτελέσματα σε έλεγχο ντόπινγκ, τα έκρυψε ώστε να γίνει κανονικά η μάχη του Βραζιλιάνου με τον Jon Jones.

Τέλος, σημειώνει ότι με αυτούς τους τρόπους το UFC κατάφερε να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του και να φτάσει να πουληθεί για 4.2 δις $ πριν από λίγους μήνες.

Ο Νεοζηλανδός έχει κάνει αστική μήνυση (Civil suit) που σημαίνει ότι δεν ψάχνει να βάλει στην φυλακή το UFC και τον White αλλά να διεκδικήσει την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση για αυτά που ζητάει.

 

 

 

 • thanos

  Εδώ που τα λέμε δεν έχει κ άδικο ο Hunt όταν υποστηρίζει ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα! Το θέμα είναι αν το ήξερε το UFC ή όχι γιατί τους ελέγχους αυτούς

  • thanos

   τους τρέχει η USADA που θεωρείται ανεξάρτητη αρχή σε συνεργασία με τις εκάστοτε αθλητικές επιτροπές των πολιτειών στις οποίες λαμβάνουν χώρα τα events! Δηλ το UFC δεν είναι μόνο του σε όλο αυτό…!

   • George-doc Graphics

    Δεν νομίζω να καταφέρει να διεκδικήσει κατι μεγαλο(Δυστυχώς) αλλά είναι μια καλη κίνηση μήπως και επιτέλους γίνουν ακομα πιο αυστηρά τα πράγματα που αφορά το θεμα αυτο….!
    Καταβαθος να σου πω κανένας δεν ξέρει τι παίζει μεταξύ usada και ufc……το χρήμα μπορεί να καλύψει και να βολεψει πολλα και πολλούς οτι και να λέμε,μιλάμε για εκατομμύρια τωρα.Λεμε τωρα,ετσι?Δεν ξέρουμε…

 • giannis

  Δεν ξερω αν ειναι και τοσο καλη κινηση να κανει μηνυση στον εργοδοτη του ο hunt, αφου ειναι ακομα μαχητης του ufc. Παντως ο lesnar δε νομιζω οτι περιμενε κανεις οτι ειναι natural..