Κι άλλος Πολωνός έριξε άκυρο στο UFC για το KSW!

Κι άλλος Πολωνός έριξε άκυρο στο UFC για το KSW!

Εξαιρετικό το Bellator, αλλά το UFC έχει έναν ακόμη σπουδαίο αντίπαλο που εδρεύει στην Ευρώπη. Πρόκειται για πολωνικό KSW. 


Ένας ακόμη Πολωνός μαχητής προτίμησε να ακυρώσει το ντεμπούτο του στο UFC για να παίξει στο KSW το οποίο δεν είναι προγραμματισμένο να γίνει καν στην Πολωνία!

Στις 22 Οκτωβρίου ο πρώην πρωταθλητής του KSW, Michal Materla θα έπαιζε στο UFC του Γκντανσκ, ωστόσο επέλεξε να ρίξει… πόρτα στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion για να παίξει στο σόου της πατρίδας του που θα γίνει την ίδια ημέρα στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Δουβλίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο το ρεκόρ του UFC της Αυστραλίας πήγε περίπατο, καθώς το KSW στο εθνικό στάδιο της Πολωνίας έκοψε 58.000 εισιτήρια!

Ο Martela επέλεξε το KSW γιατί όπως εξήγησε η πρόταση ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα, αντίθετα με του UFC που θα τον κρατούσε δέσμιο με μειωμένες οικονομικές απολαβές σε σύγκριση με τους Πολωνούς.

 

 

 

  • Dimitris Ekpliktos

    Το ufc τα τελευταια 2 χρονια εχει πεσει παρα πολυ. Πλεον οι πρωταθλητες τους και τα rankings δεν σημαινουν τιποτα και τους νοιαζουν μονο τα superfights. Λεφτα δεν δινουν, αγωνες πολλους δεν δινουν και αδικουν πολλους παικτες. Και τους φυλακιζουν με αυτα τα συμβολαια. Εαν συνεχισουν ετσι το bellator θα γινει 1ο.

    • smart-fighter

      Καλά φίλε χωρίς να θέλω να υποστηρίξω το ufc και το bellator superfights κυνηγά γιατί αυτά φέρνουν λεφτά.