06/05/2024

Και ο Werdum στο Miocic VS Overeem!

Το UFC ξέρει τι κάνει και πότε το κάνει και αυτό δεν χωράει καμία απολύτως αμφισβήτηση. Αφού λοιπόν ο Dana White και το επιτελείο του δίνουν στον Overeem την ευκαιρία να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής, ταυτόχρονα ανακοίνωσαν χθες πως ο πρώην πρωταθλητής θα πάει στην έδρα του νέου «αφεντικού» της βαριάς κατηγορίας Stipe Miocic για να διεκδικήσει τι άλλο; Την ευκαιρία του για ρεβάνς…

Σήριαλ για βραβείο πάει να φτιάξει το UFC στην heavyweight κατηγορία καθώς μόλις χθες το βράδυ ανακοίνωσε ένα ακόμη καυτό παιχνίδι για τη συγκεκριμένη κατηγορία που μάλιστα θα είναι κάτω από το ματς πρωταθλήματος.

 

Ο πολύ πρόσφατα ηττημένος μέσα στην πατρίδα του Fabricio Werdum θα ταξιδέψει στο Cleveland την ιδιαίτερη πατρίδα του ανθρώπου που τον εκθρόνισε για να παίξει και να κερδίσει τον Ben Rothwell. Προβλέπουμε πως ο νικητής της συγκεκριμένης μάχης θα είναι ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου, τουλάχιστον για τον Werdum μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι.

Στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν στο UFC 203 o Miocic υπερασπίζεται τη ζώνη του κόντρα στον Overeem και ο Werdum που είναι ο νούμερο ένα διεκδικητής τα παίζει όλα για όλα εναντίον του νούμερο 5 της κατηγορίας που είναι ο Rothwell.

Όσον αφορά τον «Big Ben» κατάφερε να τρέξει ένα φοβερό σερί με νίκες κόντρα στους Overeem, Mitrione, Brandon Vera και Barnett, αλλά η ήττα στην Κροατία από τον Dos Santos του σταμάτησε το δρόμο προς τη διεκδίκηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr:

Ο Mayweather… έκλεισε το McGregor VS Floyd!

«Άρρωστα» νοκ – άουτ με τον εφιάλτη του hook

Πολύ ξύλο στο χθεσινό UFC (VIDEO)