11/05/2024

Θέλουν να κάνουν τον Nate πρωταθλητή!

Έπεσε η ιδέα στο τραπέζι και τα δύο μεγάλα κεφάλια του UFC ο Dana White και ο Lorenzo Fertitta σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξουν σε μάχη τίτλου τον Nate Diaz.

Ο Αμερικανός fighter έγινε πολύ πολύ διάσημος έπειτα από την τεράστια νίκη του κόντρα στον Conor McGregor και ο κόσμος ήδη συζητάει για την επόμενη πρόκληση… αποδείξεων που θα έχει στο μέλλον και όπως όλα δείχνουν είναι για τίτλο.

Lebron: «Μία ήττα δεν σε κάνει λιγότερο πρωταθλητή»

Σύμφωνα με ξένα Μέσα ο Nate Diaz έχει μπει στο μικροσκόπιο των Fertitta, White για να γίνει διεκδικητής του τίτλου που κατέχει ο Lawler στην κατηγορία των 77 κιλών σε αυτή δηλαδή που ο Diaz κέρδισε τον Conor.

Ποιο Τρίαθλο; Ο Nate Diaz έπινε… τσίπουρα σε γιοτ πριν το παιχνίδι! (Βίντεο)

Από τη πλευρά του Nate δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση σχετικά με το θέμα της διεκδίκησης τίτλου, αλλά αν λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις του περί νέου «βασιλιά» στο UFC τότε δύσκολα ο μικρότερος Diaz θα πει όχι. Άλλωστε το payday της τελευταίας φοράς ήταν εξαιρετικό και με μία γρήγορη ματιά στα social media εύκολα θα δει κανείς ότι μέσα σε δύο ημέρες ο Nate από τους 100.000 ακόλουθους που είχε έφτασε μπαμ μπαμ κοντά στους 300.000!

Ο Mayweather έδωσε 1.000.000 δολάρια στον Nate Diaz!