26/04/2024

Η Julianna Pena στο Fightsports. gr!!!

Μία εκ των κορυφαίων αθλητριών στην  Αμερική και δη στις ΜΜΑ είναι η Julianna Pena που πρόσφατα κέρδισε το TUF με οδηγό την δασκάλα της  Miesha Tate κόντρα στην Jessica Rakoczy.


Πλέον η Pena επικεντρώνεται στην επόμενη μάχη της στο UFC 171 κόντρα στην Rosi Sexton τον Οκτώβριο. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και μας μίλησε για την ερχόμενη μάχη της, ενώ σχολίασε τον αγώνα της Ronda Rousey με την Miesha Tate! Αρχικά μας μίλησε για τις συμβουλές της Tate ώστε να κερδίσει το TUF.

«Η Μiesha μου τόνισε πως θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη απόλυτα στον στόχο μου, κάτι το οποίο πέτυχα. Αν κερδίσω τον επόμενο αγώνα μου με την Andrande τότε θα έχω την ευκαιρία να παίξω με πολύ μεγαλύτερα ονόματα. Θα «μεγαλώσω» αθλητικά», τόνισε αρχικά η Penna που στη συνέχεια σχολίασε τον αγώνα της Tate με την Rousey.

«Η Ronda έδειχνε πιο προετοιμασμένη. Φυσικά και είναι η κορυφαία. Όποια και να αντιμετωπίσει την κερδίζει με συνοπτικές διαδικασίες», ήταν το σχόλιο της αθλήτριας από την Βενεζουέλα που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Ελλάδα.

«Θέλω πολύ να επισκεφτώ την  Ελλάδα, είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Πάντα ήθελα να βρεθώ εκεί», κατέληξε η Penna.

Για αγώνα; Ούτε λόγος…

https://www.youtube.com/watch?v=BkJhMqM5HCk