05/05/2024

Η κατάρα του εξωφύλλου χτύπησε και τον Conor Mcgregor!

O Conor McGregor έχασε για πρώτη φορά στο UFC πριν από λίγες ώρες, με υποταγή κόντρα στον Nate Diaz και η κατάρα του εξωφύλλου του UFC χτύπησε για άλλη μια φορά. Τελευταίο θύμα ήταν η Ronda Rousey που έχασε για πρώτη φορά από την Holm αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι στο εξώφυλλο του EA UFC 2 video game. Ο McGregor όμως πήρε την 2η θέση στο εξώφυλλο μετά τον αγώνα με τον Aldo και την γλίτωσε εκεί!

O Nate Diaz «τελείωσε» τον Conor!

 

Μιλάμε φυσικά για την κατάρα των εξώφυλλον του UFC που από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουν φέρει την χειρότερη δυνατή τύχη σε όποιον μαχητή φιλοξενούσαν! Ας δούμε με λεπτομέρειες,

H Miesha Tate «καθάρισε» την Holm! (BINTEO)

Το πρώτο UFC Undisputed κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2009 με τον Forrest Griffin στο εξώφυλλο. Ο Αμερικάνος μαχητής μπορεί να είχε χάσει νωρίτερα εκείνη την χρονιά τον Light Heavyweight τίτλο από τον Rashad Evans όμως ήταν ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του UFC ειδικά μετά τον τελικό του The Ultimate Fighter.

Aldo προς McGregor: Το παραμύθι σου τελείωσε,σε περιμένω στο UFC 200!

Λίγους μήνες μετά, στον πρώτο του αγώνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού o Forrest Griffin θα αντιμετώπιζε τον Middleweight πρωταθλητή … Anderson Silva.

Αν και ή ήττα ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ο τρόπος με τον οποίο έχασε ο Griffin, με την επίδειξη αλλά Matrix του Βραζιλιάνο και το ντροπιαστικό για τον ίδιο νοκ άουτ που τον ανάγκασε να φύγει κλαίγοντας από το κλουβί, ήταν σίγουρα η χειρότερη ήττα στην καριέρα του.

Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το Undisputed 2 με εξώφυλλο τον heavyweight πρωταθλητή Brock Lesnar. Εκείνον τον χτύπησε η κατάρα με καθυστέρηση αφού αμέσως μετά κέρδισε πολύ δύσκολα το παιχνίδι με τον Shane Carwin αλλά μετά έχασε συντριπτικά από τον Cain Velasquez.

Στο εξώφυλλο του UFC Undisputed 3 ήταν ο θρύλος Anderson Silva και παρότι πέρασε τα πρώτα τεστ με Sonnen και Bonnar νικηφόρα, όταν ήρθε η ώρα να παίξει με τον Weidman δέχθηκε ένα ταπεινωτικό νοκ άουτ και στην ρεβάνς έσπασε το πόδι του σε ένα φρικιαστικό ατύχημα… Μπορεί να άργησε αλλά η κατάρα τον χτύπησε για τα καλά.

To 2014 κυκλοφόρησε το EA Sports UFC και στο εξώφυλλο ήταν Light Heavyweight πρωταθλητής Jon Jones και ο τοπ διεκδικητής Alexander Gustafsson. Εδώ η κατάρα είναι πιο εμφανής από ποτέ.

Μετά το εξώφυλλο ο Jones τραυματίστηκε, μετά ενώ κέρδισε τον Cormier βρέθηκε σε τεστ πριν τον αγώνα θετικός σε κοκαΐνη και 4 μήνες μετά έχασε την ζώνη του αφού προκάλεσε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και παραλίγο να βρεθεί στη φυλακή.

Ο Gustafsson από τότε έχει δύο σερί ήττες η μια από τον Cormier και η άλλη μέσα στη Σουηδία, στο σπίτι του όπου ο «Rumble» Johsnon τον ισοπέδωσε…

Το τελευταίο EA Sports UFC 2 είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και πριν λίγους μήνες το UFC ανακοίνωσε ότι η μια από τους δύο μαχητές του εξωφύλλου, θα είναι η Ronda Rousey. Λίγο αργότερα η Ronda θα χάσει πανηγυρικά από την Holly Holm σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του UFC.

Τώρα… ήταν η σειρά του Conor McGregor

Αν νομίζεται ότι η κατάρα του UFC είναι αστεία πρέπει να δείτε αυτή που συνοδεύει το εξώφυλλο του παιχνιδιού «Madden» για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο…

Από τους 18 αθλητές που έχουν μπει στο εξώφυλλο, οι 17 είχαν στη συνέχεια κάκιστες σεζόν ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν τραυματισμούς που τους έκοψαν την καριέρα!

Μάλιστα οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων προσπαθούν κάθε χρονιά να αποκλείσουν τα μεγάλα αστέρια τους από το εξώφυλλο του καινούριου Madden, ενώ μετά την επιλογή του αθλητή, οι Bookers βγάζουν αποδόσεις για τις πιθανότητες να τον χτυπήσει η κατάρα και πόσο σοβαρά!