18/04/2021

Η δύναμη της θέλησης… (VIDEO)

Οι Αμερικάνοι στα δύσκολα συνηθίζουν να λένε “the power of will” και δεν είναι λίγες οι φορές που δικαιώνονται! Μία ακόμη περίπτωση δικαίωσης είναι αυτή του Georges St.Pierre…

Ο Καναδός, που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως ο πιο επαγγελματίας αθλητής του ΜΜΑ, λίγο έλειψε να «τελειώσει» μια και καλή τη γεμάτη διακρίσεις και όμορφο θέαμα καριέρα του.

Το χρόνιο πρόβλημά του στο γόνατο επιδεινώθηκε και έτσι η εγχείρηση και συνάμα το προσωρινό «αντίο» στο οκτάγωνο αποτέλεσε αναγκαίο κακό! Απείχε από την ενεργό δράση περίπου 14 μήνες, ενώ πέρασε στην κυριολεξία έναν… Γολγοθά, ώστε να καταφέρει να ξαναμπεί στο «κλουβί» και να διατηρήσει τη φήμη και την αγωνιστικότητά του.

Σε λίγες ώρες ο «Rush» θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα της καριέρας του, αποδεικνύοντας ότι είναι απολύτως καλά. Την προσπάθεια του Καναδού θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε livestreaming από το SPORT24, ενώ το fightsports.gr έψαξε και βρήκε για σας ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσω του οποίου θα δείτε πως ο St.Pierreπερνούσε το στάδιο της αποθεραπείας την ίδια στιγμή που ο επικείμενος αντίπαλος του Carlos Condit… χόρευε μέσα στο οκτάγωνο, φτάνοντας παράλληλα στην κατάκτηση της ζώνη του πρωταθλητή!