28/04/2024

Ε, όχι και το… μπονγκ ρε Nate! (Photo)

Καλούς μαχητές, εκπλήξεις και δυνατές μάχες είμαστε υποχρεωμένοι να προβάλουμε και να επικρατούμε… Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό όλες τις προηγούμενες εβδομάδες σας περάσαμε «ακτινογραφία» τον Nate Diaz. Η ζωή του ο τρόπος μάχης του όλα στο… πιάτο σας. Κι εν τέλει δικαίωσε καθώς ο ατίθασος από το Stockton της Καλιφόρνια μας δικαίωσε με τη νίκη του επί του Conor McGregor.

Είσαι σχολάρχης; ΠΑΤΑ ΕΔΩ σε ενδιαφέρει

Και από τη στιγμή που κερδίζεις μία μεγάλη μάχη από το πουθενά και γίνεσαι είδωλο στα μάτια πολλών και ειδικά νεαρότερων οφείλεις να κρατάς κάποια πράγματα της καθημερινότητάς σου λίγο πίσω. Η μαριχουάνα και τα αδέρφια Diaz πάνε πακέτο αυτό δεν το έκρυψαν ποτέ. Μέχρι στιγμής όμως δεν το διαφήμιζαν κιόλας τρανταχτά…

Δείτε τι παθαίνεις μπλέκοντας με τα άπερκατ του Tyson! (VIDEO)

Μέχρι χθες το βράδυ κι αυτό αφού ο Nate αποφάσισε πως ήταν σωστό να μας δείξει μέσω social media το δώρο που του έκανε ένας φίλος. Ποιο το δώρο; Ένα μπονγκ με χαραγμένο επάνω του τον ίδιο τον Diaz και κάποια σύμβολα που τον χαρακτηρίζουν όπως το «209». Ωραίο δώρο δεν αντιλέγει κανείς όμως πόσο σωστό θεωρεί το UFC και ο καθένας τη διαφήμιση ενός εργαλείου για να… γουστάρεις πιο πολύ τη φάση; Και για να τα λέμε πιο ξεκάθαρα αναφερόμαστε σε ναρκωτικά τα οποία το UFC τιμωρεί!

FightCast στους 103,3 και στο www.sport24radio.gr Ραδιόφωνο μόνο για… μαχητές!
(ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:00!)

Thanks to @joingreenrush @illadelphglass @thecavesmokeshop for the personalized bong #100 ?✌?️

Δημοσιεύτηκε από Nate Diaz στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016