01/06/2020

ΕΠΙΣΗΜΟ: Velasquez vs Bigfoot και Dos Santos vs Overeem στο UFC 160!

Επιβεβαίωσε ο Dana White, τις  φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες ότι. στο UFC 160 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο πολύ μεγάλους αγώνες στην heavyweight κατηγορία.

Ο πρώτος είναι αγώνας τίτλου μεταξύ του Cain Velasquez και του Antonio Silva και ο δεύτερος είναι ένας αγώνας μεταξύ του Alistair Overeem και του Junior dos Santos και ίσως ο νικητής να έχει μια ευκαιρία για τον τίτλο.

Να θυμίσουμε ότι ο Velasquez και ο Silva είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι στο UFC 146 με τον πρώτο να νικάει με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο. Ήταν τόσο επιβλητική η νίκη του Cain που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα τους ξαναβλέπαμε αντιμέτωπους τόσο σύντομα. Όμως οι δύο comeback νίκες του Bigfoot επί του Travis Browne και του Overeem έπεισαν τον Dana White να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Επίσης ο Overeem και ο Dos Santos ήταν προγραμματισμένοι να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στο UFC 146 αλλά ο αγώνας τους ακυρώθηκε γιατί ο Overeem βρέθηκε με υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης στον οργανισμό του και τιμωρήθηκε με 9 μήνες αποκλεισμό. Παρά την βαριά ήταν από τον Bigfoot ο Ολλανδός παραμένει ένας από τους καλύτερους strikers της κατηγορίας (έστω στα χαρτιά) ενώ το ίδιο ισχύει και για τον JDS.

Μπάρδας Χρήστος