28/03/2024

Επικράτησε η λογική και κλείνει το Ferguson vs McGregor

Η αρχική απόφαση να γίνει τρίτο ματς μεταξύ του Conor McGregor και του Nate Diaz εγκαταλείφθηκε χθες μετά την εντυπωσιακή νίκη του Tony Ferguson που έκρουσε το καμπανάκι στο UFC πως αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ιρλανδού. 


Ο Ferguson κέρδισε την interim ζώνη με υποταγή στον τρίτο γύρο και πλέον κρατάει ένα ρεκόρ δέκα συνεχόμενων νικών! Κανένας στην lightweight κατηγορία δεν έχει πετύχει κάτι τέτοιο.

Μετά τον αγώνα ο πρωταθλητής δεν έχασε χρόνο και προκάλεσε τον Conor McGregor ενώ λίγο αργότερα ο Dana White επιβεβαίωσε πως αυτό είναι το επόμενο παιχνίδι του Notorious.

«Κανένας πλέον δεν μιλάει για τον Diaz», λέει ο White δείχνοντας πως έχει ατονήσει το ενδιαφέρον για τρίτο παιχνίδι με τον McGregor.»To παιχνίδι που έχει λογική είναι το McGregor vs Ferguson», καταλήγει.

Πάντως o White κατηγορεί για κίτρινο τύπο τα σαιτ που υποστήριζαν ότι θα γίνει τρίτο ματς, ωστόσο υπάρχει δόση αλήθειας, καθώς αρχικά ήθελε να προωθήσει την τριλογία, αλλά τόσο τα λεφτά που ζητάει ο Diaz(σχεδόν τα ίδια με τον McGregor) όσο και η αντίδραση του κόσμου που θέλει πλέον τον Ferguson τον ανάγκασαν σε κυβίστηση ολκής.

Ο Notorious πάντως θα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς ο Ferguson έδειξε εξαιρετικά στοιχεία σε έναν τομέα που υστερεί. Στο έδαφος όπου φάνηκε μεγάλος…μάστορας.

⚡️Долго шёл к этому и сделал своё дело #UFC216 Tony FergusonKevin Lee Бой за титул временного чемпиона UFC в легком весе! Победа Тони Фергюсона – удушающим приемом (треугольник) в 3м раунде! Тони Фергюсон временный чемпион UFC в легком весе! #ANDNEW! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Подписывайся на нас @brutals_mma ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ufc216 #ufc217 #tonyferguson #ferguson #kevinlee #lee #brutals_mma #motownphenom #elcucuy #johnson #rayborg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Редкие бои UFC, Подпишись (@brutals_mma) στις