29/11/2020

Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών: Διαδικτυακές προπονήσεις ΜΜΑ

Οι Διαδικτυακές Προπονήσεις της Ε.Ο.Μ. είναι δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές και αθλητές που ανήκουν σε σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

H Ε.Ο.Μ. ανακοινώνει την διεξαγωγή μιας σειράς διαδικτυακών προπονήσεων γύρω από το άθλημα του ΜΜΑ. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις 20:00 μ.μ. μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και κάθε εβδομάδα θα εισηγείται ένας προπονητής της Ε.Ο.Μ. από διαφορετικό σωματείο από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και θα διδάξει ο κ. Σπανίδης Βασίλειος (Ultimate Training Academy) από την Καλαμάτα.

Οι διαδικτυακές προπονήσεις της Ε.Ο.Μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές και αθλητές που ανήκουν σε σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Καλούνται όλοι οι προπονητές από σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. να συμμετάσχουν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής των Διαδικτυακών Προπονήσεων. Θα αποσταλεί προσωπικό e-mail σε όλα τα σωματεία μέλη με τους κωδικούς της ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης.