26/04/2024

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί!

Η πεποίθηση πως μία fighter αφήνει στην άκρη την θηλυκή της πλευρά όταν μάχεται έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα διαθέτουμε τέσσερις MMAer σε πολύ καλό επίπεδο που συνάμα διατηρούν την γυναικεία τους πλευρά στο ακέραιο και διαθέτουν εντυπωσιακή εμφάνιση, πέραν των μαχητικών τους ικανοτήτων. Πάμε να τις δούμε.

Ελίνα Καλλιονίδου

Είναι μόλις 18 χρονών κι όμως έχει πετύχει πολλά. Ξεχωρίζει για το agressive style της, είναι δυνατή και αυτή την στιγμή λογίζεται ως το νούμερο 1 στην Ελλάδα. Την περιμένουμε να αγωνιστεί και το 2016 καθώς είναι από τα δυνατά χαρτιά των μικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.

Φωτεινή Κρομμύδα

H πιο τεχνική αθλήτρια της παρέας, έχει πάρα πολλούς αγώνες στην πλάτη της, κι αυτό διότι παίζει ΜΜΑ, Kickboxing, Thai και ότι άλλο προκύψει. Η Φωτεινή Κρομμύδα, πρωταγωνιστεί ήδη σε κλουβιά και ρινγκ και το 2016 για εκείνη αναμένεται εκρηκτικό.

Χριστίνα Καμενίτσα

H πιο δημοφιλής αθλήτρια για το 2015 σύμφωνα με την ψηφοφορία του Fightsports.gr, έχει μεγάλο κοινό που την ακολουθεί. Η Χριστίνα Καμενίτσα βασίζεται πολύ στο grappling και το έδαφος που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Σίγουρα έχει πολλά να δώσει και περιμένουμε περισσότερους αγώνες για εκείνη την νέα σεζόν.

Χαρά Δημητρούλα

Ένα πραγματικό πολυμηχάνημα. Παίζει σε όλα τα στυλ, όλες τις κατηγορίες και έχει δοκιμάσει την τύχη της και στις ΜΜΑ. Η Χαρά Δημητρούλα δεν κάνει ποτέ πίσω, είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση και το κοινό την στηρίζει και την ακολουθεί.