18/05/2024

Δημ. Πηλικίδης: «Θα προσφέρουμε πολύ θέαμα και ξύλο!»

Με τον Αλέξανδρο Πετρίδη  αγωνίζεται ο αθλητής των Λεόντων Ασπροπύργου στο Scorpion 7 της Κυριακής. Δείτε τι μας είπε για την μάχη του:

 

1) Δημήτρη καλωσόρισες στο fightsports.gr. Παίζεις σε λίγες μέρες στο Scorpion, πως πήγε η προετοιμασία σου και σε τί κατάσταση βρίσκεσαι;

Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά, νοιώθω πολύ έτοιμος.

2) Πως τον βλέπεις τον αντίπαλό σου και που πιστεύεις εσύ ότι έχεις το πάνω χέρι;

Τον αντίπαλό μου τον ξέρω πολύ καλά, έχω παρακολουθήσει αγώνες του. Ξέρω πως είναι χρόνια πυγμάχος, έχω δουλέψει πάρα πολύ το όρθιο κομμάτι και αν πάει η μάχη στο έδαγος έχω ετοιμαστεί και για αυτό το κομμάτι.

3) Στο προηγούμενο σου παιχνίδι έπαιξες με έναν πολύ έμπειρο αθλητή, τον καλύτερο της κατηγορίας Γιώργο Πασχαλίδη, τι κέρδισες από αυτή τη μάχη;

Ναι ο τελευταίος μου αγώνας ήταν στο Cage Survivor 2 που έπαιξε με τον πολύ καλό μου φίλο Γιώργο Πασχαλίδη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχασα τίποτα παρά μόνο κέρδισα εμπειρία και πολύ ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή δεν με αγχώνει κανένας αθλητής σε αυτή την κατηγορία αλλά και πάλι δεν υποτιμάω κανέναν.

4) Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα τη βραδιά του Scorpion;

Πιστεύω πως θα προσφέρουμε πολύ θέαμα και πολύ ξύλο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάγκο Πολατίδη και τους συναθλητές μου που με βοηθούν στην προετοιμασία μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την μητρική μας σχολή Gracie Barra και τους δασκάλους Χρήστο Μαρκέζ και Άρη Χατζηιακώβου.