19/04/2024

«Δεν παίζουν οι ζώνες και τα νούμερα μιλάμε για δύο τύπους που θέλουν να πλακωθούν»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Dana White ανέλυσε με δηλώσεις του ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να επιλέξει να βάλει κόντρα στον Conor McGregor τον Nate Diaz στη μάχη που αρχικά είχε προγραμματιστεί να παίξει ο Rafael Dos Anjos, αλλά ακύρωσε λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Σύμφωνα με το αφεντικό του UFC οι δύο πρώτες επιλογές του promotion ήταν ο Frankie Edgar και ο Jose Aldo! Όμως κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι: «Ο Frankie τρελάθηκε επειδή είπα ότι δεν πήρε το ματς, τραυματίστηκε λοιπόν και δεν πήρε το ματς» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του UFC ως προς απάντηση όλων όσων δήλωσε κατά του promotion, αλλά και του ίδιου του Dana ο Edgar. 

Συνέχισε όμως τις δηλώσεις του ο White για να πει ότι το UFC είναι μία δουλειά που προσφέρει ευκαιρίες: «Τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις όποτε σου δίνονται. Δεν ζούμε σ’έναν τέλειο κόσμο για να έχουμε οκτώ βδομάδες για να προετοιμαστούμε για έναν αγώνα. Στη λίστα μας ήταν και οι Pettis, Faber και Cerrone όμως στο τέλος της ημέρας ο άνθρωπος που ήθελε να παίξει πιο πολύ απ’όλους ήταν ο Nate και ο Conor ήθελε τον Nate 100%.»

Κλείνοντας ο Dana White είπε ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Δεν μιλάμε για ζώνες και αριθμούς… Μιλάμε για δύο τύπους που θέλουν να πλακωθούν.»