Δείτε πως τελείωσε ο Roosmalen τον αντίπαλο του στο FFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως τελείωσε ο Roosmalen τον αντίπαλο του στο FFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως πήρε την νίκη ο Robin Van Roosmalen επί του Risto Dimitrov στον 2ο ΜΜΑ αγώνα της καριέρας του.


Ο Ολλανδός ανάγκασε τον αντίπαλο του να παραδοθεί αφού του … «έκοψε» τα πόδια με τα Low kicks του και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Όλα τα αποτελέσματα του FFC 28 στην ΑΘΗΝΑ

 

 

 

 • Πανίκας

  Εμένα πάλι αυτός που κατάφερε να με απογοητεύσει είναι ο μέσος Έλληνας θεατής. Ενώ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι που αγωνιζόταν Έλληνας (νομίζω του Σαββίδη), το στάδιο κάπως φαινόταν μισογεμάτο, αμέσως μετά σηκώθηκαν όλοι και έφυγαν και άδειασε εντελώς. Ρε παιδιά, ολόκληρος Ρουσμάλεν έπαιζε στο τέλος, λίγο σεβασμό…. Επειδή το έβλεπα από το link που το βλέπαμε οι περισσότεροι, η κάμερα έπιασε κάποιους διάσημους δασκάλους και ιδιοκτήτες σχολών να κάνουν νόημα στους μαθητές τους «πάμε να φύγουμε»… Κρίμα.. Για μένα όλοι αυτοί οι θεατές απλώς δεν αγαπάνε το αντικείμενο και δεν τους παθιάζει καθόλου, απλώς ακολουθούν οπαδικά τους φίλους/συγγενείς/συναθλητές τους..

  • George-doc Graphics

   Δυστυχώς….

  • Luc Mak

   Κι αυτό καλό είναι φίλε μου, πριν 15 χρόνια ούτε αυτοι θα ήταν εκεί

 • Kimonas Ozz

  Aυτό που λέτε είναι αλήθεια… Ο Roosmalen αγωνίστηκε χωρίς κόσμο και ειδικά κοντά στο ρινγκ άδειασε όλο. Ωστόσο όπως λέει και ένας φίλος παρακάτω υπάρχει βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Κι αν γίνονται τέτοιες διοργανώσεις συχνά θα εκπαιδευτεί και το κοινό.