03/05/2024

Γιατί αγαπάμε και στηρίζουμε τον Nurmagomedov;

Η χθεσινή ημέρα σημαδεύτηκε από το λάθος της EA στο συγκλονιστικό videogame «UFC 2» που αφορά τον Khabib Nurmagomedov. O αήττητος μαχητής των MMA και του UFC θίχτηκε δικαίως όταν είδε τον χαρακτήρα του να πανηγυρίζει τις νίκες του στο παιχνίδι κάνοντας το σταυρό του…

Το κακό θα ήταν μικρό εάν ο fighter από το Νταγκεστάν δεν ήταν μουσουλμάνος! Ο Khabib δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα από συμπατριώτες και φαν για το γεγονός και δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει το λόγο και την άμεση διόρθωση του ατυχούς λάθος από την υπεύθυνη εταιρία.

Ο «κολοσσός» απάντησε στον Khabib και ζήτησε συγγνώμη για την αστοχία ενώ τον ενημέρωσε πως θα διορθωθεί η κίνηση του πανηγυρισμού που σχηματίζει τον χριστιανικό σταυρό με κάτι άλλο που αφορά τη μουσουλμανική θρησκεία στην οποία και ανήκει ο μαχητής.

xartis

Κι επειδή ο Khabib κατάφερε να γίνει το πρόσωπο των ημερών ενώ έχει καιρό να αγωνιστεί λόγω τραυματισμών το fightsports.gr… ρισπεκτάρει τον μαχητή γιατί όχι μόνο είναι καλός στη δουλειά του αλλά όταν ήταν μικρός πάλευε με αρκούδες! Ναι, με αρκούδες…

https://www.youtube.com/watch?v=JZvCgSmV9JA

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία που είναι πρωταθλητής πια ο Rafael Dos Anjos o Nurmagomedov τους είχε κερδίσει όλους μαζί και τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν έγινε πρωταθλητής καθώς κάποιοι σημαντικοί τραυματισμού τον άφησαν εκτός για αρκετό καιρό.

Η επάνοδός του θα γίνει στις 16 Απριλίου, δύο χρόνια ακριβώς μετά την τελευταία του μάχη, στο UFC φυσικά και κόντρα στον Tony Ferguson.

Διαβάστε περισσότερα νέα στο fightsports.gr: 

«Άκυρο» στον Vin Diesel ο McGregor για το «UFC 200»

Ετοιμάζει επιστροφή με Golovkin o Mayweather;

ΣΟΚ: Έβαλαν Μουσουλμάνο μαχητή να πανηγυρίζει κάνοντας το σταυρό του!