29/03/2024

«Βροχή» οι προτάσεις για Καλλιονίδου μετά την νίκη στο Μ-1

Στην αποκάλυψη πως δέχτηκε πολλές προτάσεις μετά την νίκη της χθες η Ελίνα Καλλιονίδου, προέβη ένας εκ των προπονητών της, ο Γιώργος Αρμάγος.


Ο κόουτς στο κομμάτι του striking δήλωσε στο Fightsports.gr πως το νοκ άουτ επί της Yan Qi Hui θα ανοίξει πολλές πόρτες. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Αρμάγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά διαπρέψαμε και σηκώσαμε την Ελληνική σημαία στο εξωτερικό. Με ελληνική ψυχή η Καλλιονίδου απέδειξε ότι μπορεί να φέρει το διπλό στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Χαρμπιν.

Ο λαός της Κίνας μας αγκάλιασε και ήταν πολύ θερμός μαζί μας, το ίδιο και ο Πρόεδρος του Μ-1 και WKG. Στην αποστολή ήμουν εγώ με την Ελινα, αλλά πίσω από όλα αυτά είναι και ο δάσκαλος Κώστας Αρμάγος που δίνει την καθοδήγηση του έστω και από τόσο μακριά.

Ένα ολόκληρο team προπονητικό που την βοήθησε στην προετοιμασία της. Μετά από αυτόν τον αγώνα με το τόσο δυνατό νοκ άουτ, οι προτάσεις έπεσαν βροχή, όπως μας ενημέρωσε ο μάνατζερ.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι θα ήθελα πολύ να παραβρεθώ στο μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για την Μακεδονία αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν με άφησαν… Η Μακεδονία είναι μια και θα είναι Ελληνική».