29/03/2024

Αρζουμανίδης για GFC: «Έχω μεγάλη λαχτάρα να ξαναμπώ στο οκτάγωνο»

Από το 2015 έχει να πατήσει οκτάγωνο ο κορυφαίος heavyweight ΜΜΑ μαχητής στην Ελλάδα Γιάννης Αρζουμανίδης, ο δις χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης, βγάζει τα παλαιστικά παπούτσια και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΜΜΑ αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου στο PAOK SPORTS ARENA για το GFC 8! 


Η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στην Ελλάδα ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και ο Αρζουμανίδης δεν θα μπορούσε να λείπει. Δείτε τι μας είπε λίγες μέρες πριν τον αγώνα:

.

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκες στο ΜΜΑ, πως είναι τα συναισθήματα τώρα που επιστρέφεις στο κλουβί και μάλιστα πάλι στην πόλη σου;

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς από τη μια έχω μεγάλη λαχτάρα να ξαναμπώ στο οκτάγωνο, από την άλλη πρέπει να είμαι συγκρατημένος. Δεν είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά. Θέλω σίγουρα να το ξαναζήσω!»

Πως πήγε η προετοιμασία και τι να περιμένουμε από εσένα αυτή τη φορά;

«Η προετοιμασία ήταν αρκετά κουραστική. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Πήγα σε άλλες πόλεις, φιλοξενήθηκα από οικείους συλλόγους και προπονήθηκα. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα και αυτό θα φανεί πιστεύω.»

Έχουμε πει πολλές φορές και εμείς ότι έχεις τα φόντα για καριέρα στο ΜΜΑ, πέρυσι κυνηγούσες αν δεν κάνω λάθος τους Ολυμπιακούς, φέτος να σε περιμένουμε πιο συχνά στο ΜΜΑ;

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας ΜΜΑ. Εκπλήσσομαι όταν αθλητές πριν καν παίξουν τον αγώνα τους ξεκινάει ήδη promo για τον επόμενο. Το σίγουρο είναι ότι στις 13/05 θα είμαι μέσα στο οκτάγωνο, τι θα έρθει μετά κανείς δεν το ξέρει.»

Ο αντίπαλος του έκανε κάποιες σκληρές δηλώσεις λέγοντας ότι θα “υπάρξει πολύ αίμα στο κλουβί” κοκ. Έχεις κάτι να του απαντήσεις;

«Οι βαρύγδουπες κουβέντες απαιτούν και αντίστοιχες πράξεις. Περιμένω να το δω. Αν και βέβαια κάθε αθλητής μπαίνει μέσα για να νικήσει, είναι λογικό όλοι να θέλουν τη νίκη.»

Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στο GFC φαντάζομαι έχεις δει τα προηγούμενα event της διοργάνωσης, πως σου φαίνεται το επίπεδο του event και πως νιώθεις που θα μπεις στο αυθεντικό κλουβί του UFC (όπως είναι το οκτάγωνο του GFC).

«Πρόκειται για μια σοβαρή διοργάνωση που κάθε αθλητής θα ήθελε να συμμετάσχει. Όσο για μένα, έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο σε πολύ μεγαλύτερο κοινό στα παγκόσμια πρωταθλήματα που έχω διακριθεί. Θα είναι μια ωραία εμπειρία!»

Το κλείσιμο δικό σου!

‘Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό μου team που στέκεται στο πλευρό μου κάθε φορά και κυρίως όλον αυτό τον κόσμο που θα θυσιάσει το Σάββατο του και θα έρθει να με υποστηρίξει.»

Η κάρτα του event είναι εξαιρετική αφού έχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ΜΜΑ σε δυνατά ζευγαρώματα:

Main Card 2

Αρζουμανίδης – Ozer

Μορούλης – Alexiev

Πλασάρης – Genov

Καμενίτσα – Cseh Lantos

Σκαφιάς – Χατζησάββας

.

Main Card 1

Oganesyan – Sakic

Pesic – Celsuk Ayin

Μιχαλόπουλος – Καλαϊτζίδης

Δημητρούλα – Colona