28/03/2024

Αποφυλακίστηκε και έπαιξε ο Alexander Emelianenko με νίκη στο Akhmat Fight Club του δυνάστη Kadyrov

Μετά από δύο χρόνια φυλάκισης ο Alexander Emelianenko είναι ελεύθερο πουλί και μάλιστα επέστρεψε στο αγωνιστικό…κλουβί με εντυπωσιακή νίκη επί του Geronimo Dos Santos.


Ο Emelianenko ήταν αρκετά δραστήριος και δυναμικός, καθαρίζοντας γρήγορα το παιχνίδι από τον πρώτο γύρο, τελειώνοντας τον αντίπαλο με γροθιές. Η διοργάνωση έγινε στο Akhmat Fight Club και ονομάζεται  WFCA 42 υπό το βλέμμα του προέδρου Ramzan Kadyrov που ήταν ξανά το κεντρικό πρόσωπο του event.

Ο Τσετσένος είναι γνωστός για τις αγριότητες κατά των ομοφυλοφίλων και το γενικότερο καταπιεστικό καθεστώς που ασκεί στους Τσετσένους της Ρωσίας. Μάλιστα τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν πως μέσω των promotion που δημιουργεί θέλει να περάσει μία σκληρή αυταρχική γραμμή, ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ομοφυλοφιλία ενώ τον κατηγορούν για απαγωγές και βασανισμούς!

Ο Emelianenko από την άλλη βρέθηκε ένοχος για την επίθεση καθαρίστρια του σπιτιού του, που την βίασε και της άρπαξε το διαβατήριο για να μην μπορεί να διαφύγει.

Η άτυχη Polina Stefanova έπεσε θύμα της αγριότητας του, με αποτέλεσμα ο Alexander να καταλήξει στην φυλακή που πάντως βγήκε σχετικά γρήγορα λόγω καλής διαγωγής. Για την ιστορία ο Emelianenko έχει ρεκόρ 24-7 και έβαλε άλλη μία νίκη στο βιογραφικό του, την πρώτη από το 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=F37HXRmvfy0&feature=youtu.be