25/04/2024

Ανακοινώθηκε η κάρτα του Final Fight 2

Ετοιμη η κάρτα του δεύτερο Final Fight

Στις 22 Δεκεμβρίου στο Πέραμα διεξάγεται το δεύτερο Final Fight με main event της διοργάνωσης την Χριστίνα Στελλίου απέναντι στην Anastazija Petrovic.

Η Ελληνίδα MMAer υπερασπίζεται την ζώνη της σε αγώνα MMA απέναντι στην πρωταθλήτρια της WAKO με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό της.  H Στελλίου έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Η κάρτα περιλαμβάνει επτά αγώνες MMA και πέντε αγώνες Κ-1 Rules. Στην κάρτα φιγουράρει και το όνομα του Cvetković που είναι ένας από τους ανερχόμενους αθλητές της Σερβίας.

Βασικό ματς είναι αυτό του Σπετσιώτη που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο με αντίπαλο τον Nikolic και στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του, ενώ εμφύλιο ντέρμπι στις γυναίκες θα είναι αυτό μεταξύ της Σουλαντίκα και της Λυκούδη που κατέκτησαν πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing πρόσφατα.

Αγώνες διεκδίκησης τίτλου θα έχουν και οι Τζακάκος και Βαστάρδης. Η κάρτα έχει συνολικά 12 αγώνες όπως και πέρσι και την πλαισιώνουν ανερχόμενοι αθλητές που ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους μέσα στην χρονιά, όπως ο Καρτάσης με την πρόσφατη νίκη του στην Αμερική.